Jandarmadan "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin" Projesine Destek - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin" Projesine Destek

Jandarmadan "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin" Projesine Destek

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel’ in başlattığı “Hoş geldin Melek Sefalar Getirdin” projesine bir destekte jandarmadan geldi.

07.04.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel' in başlattığı "Hoş geldin Melek Sefalar Getirdin" projesine bir destekte jandarmadan geldi.

Seydişehir'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerden yeni bebeği olanlara Seydişehir Kaymakamlığınca altınlı bebek seti ve çiçek armağan ediliyordu. Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı da Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Kaymakamlığının projesine destek verdi. Seydişehir Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık ekibi ile birlikte İlçeye bağlı Ketenli Mahallesi'nde 3. çocukları dünyaya gelen Mehmet ve Fatma Apil çiftini evlerinde ziyaret ederek, İsmail bebeğe 'Hoş geldin Melek Sefalar Getirdin' dediler ve bebeğin 6 aylık tüm ihtiyaçlarının bulunduğu altınlı bebek setini hediye ederek anneye de çiçek verdiler.

Ziyaretten oldukça memnun kalan Apil çifti, "Kaymakamımıza, jandarmamıza teşekkür ederim, bize böyle ilgi gösterdikleri için. Mutluyuz, jandarmamızın gelip çayımızı içmesi, ziyaret etmesi onur duyduk. Beklemiyorduk Allah razı olsun sürpriz oldu" dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, "Seydişehir Kaymakamımız Tuncay Sonel'in başlatmış olduğu 'Hoş geldin Melek Sefalar Getirdin' projesi kapsamında geldik. Daha öncede geldik iki eve. Bu da bu projenin bir ayağı, Jandarmanın 175. Yıl etkinlikleri kapsamında bizde bir destek verelim istedik. Hediyelerinizi getirdik. Hediyelerimizin içerisinde 6 aylık bebeğimizin bütün ihtiyaçları bulunuyor. Siz yalnız değilsiniz, biz sizlerle biriz, bu günde böyle bir projeye geldik. Çocuğumuza mutlu yaşlar diliyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan 'Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin' Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement