Jandarmadan Kaçan Araçta Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Kaçan Araçta Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan araç terk edilmiş olarak bulundu.

01.07.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan araç terk edilmiş olarak bulundu. Araçta 1 adet kaleşnikof marka tüfek, tüfeğe ait mermi ve 8 kilo 564 gram eroin ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı resmi intenet sitesinde, ele geçirilen silah ve uyşturucu ile ilgili açıklama yapıldı. Aldıkları bir duyumu değerlendiren Başkale Jandarma Komutanlığı ekipleri, Başkale İlçesi Geçitvermez mezrasından Kızılca Köyü istikametine hareket eden bir aracı durdurmak istedi. Ancak plakası ve sürücüsü açıklanmayan araç 'Dur' ihtarına rağmen olay yerinden kaçtı. Yapılan takip sonucu araç, Kızılca Köyü meydanında terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan aramalarda bir adet kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 30 adet fişek ve 8 kilo 564 gram eroin ele geçirildi.

Araçtan atlayarak yaralandığı belirlenen sürücüsü ise daha sonra yakalandı. İsmi açıklanmayan sürücü Van Yüzüncü Yıl üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. - Başkalevan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Kaçan Araçta Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement