Jandarmadan Köy Okullarında Uyuşturu Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Köy Okullarında Uyuşturu Eğitimi

Jandarmadan Köy Okullarında Uyuşturu Eğitimi

Yozgat'ta jandarma ekipleri, köy okullarında eğitim gören öğrencileri uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda bilgilendiriyor.

27.02.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta jandarma ekipleri, köy okullarında eğitim gören öğrencileri uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda bilgilendiriyor.

Toplum destekli güvenlik hizmetleri modeli kapsamında Esenli ve Çadırardıç Köyü orta okulunda, uyuşturucu madde ve uyuşturucu maddeden korunma yolları konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Jandarma ekipleri, öğrencilere uyuşturucu maddelerinin zararları ve insan hayatına verdiği olumsuz etkilerini anlattı. Bir şekilde uyuşturucu bağımlısı olanların tedavi süreçleri konusunda da bilgi veren jandarma ekipleri, öğrencilere topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri ve gelecek hedeflerine ulaşmak için derslerine çalışıp, uyuşturucudan ve uyuşturucu madde kullanan arkadaş gruplarından uzak durmalarını istedi.

Jandarma, öğrencilere uyuşturucunun zararları ve sonucunda işlenen suçlar konusunda da ayrıntılı bilgiler verirken, öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Öğrencilerden uyuşturucu ve diğer şüpheli durumlarda 156 Jandarma İmdat telefonunu arayıp, bilgi verilmesi istendi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Köy Okullarında Uyuşturu Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement