Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Hediye Kask - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Hediye Kask

Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Hediye Kask

Antalya’nın Korkuteli İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında 24 motosiklet sürücüsüne kask dağıttı.

26.08.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri, "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında 24 motosiklet sürücüsüne kask dağıttı.

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim komutanlığı ekipleri kasksız motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıttı. Trafik Tim komutanlığının "Kaskımla Güvendeyim" projesi kapsamında, motosiklet sürücülerinin bilinçlendirilmesi, toplumsal duyarlılığın arttırılarak can ve mal kaybının en aza indirilmesi ve önlenmesi amaçlıyla gerçekleşen kask dağıtımında 24 ehliyetli motosiklet sürücüsüne törenle ücretsiz olarak kaskları verildi.

Motosiklet sürücülerine uyarında bulunan ekipler, kazalarında ölümlerin yüzde 90'nın kask takmamaya bağlı baştan alınan darbe sonucu meydana geldiğini, motosikletle seyir halinde yolun önünü göstermeyen kamyon ve TIR gibi uzun araçlara takılmanın risk oluşturduğunu, motorsiklet üzerinde akrobasi, şov, aşırı hız ve sollamanın trafikte can güvenliğini tehlikeye attığını anlattılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Hediye Kask - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement