Jandarmadan Öğrencilere "Güvenli İnternet" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Öğrencilere "Güvenli İnternet" Eğitimi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 20 ortaokulda öğrencilere "Güvenli İnternet Kullanımı", konusunda konferans vererek bilgilendirici broşürler dağıttı.

27.02.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 20 ortaokulda öğrencilere "Güvenli İnternet Kullanımı", konusunda konferans vererek bilgilendirici broşürler dağıttı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesindeki 20 ortaokulda öğrenciler ile bir araya geldi. Jandarma ekipleri, "güvenli internet sitelerinin kullanımı, kişisel bilgilerin gizliliğinin korunması, zamanın iyi ayarlanması ve kullanımı, tanımadığı kişilerle arkadaşlık yapmamaları, kullandıkları şifrelerin daha güçlü olması, iyi ve nazik bir internet kullanıcısı olmaları, zararlı ve rahatsız edici sitelere karşı ihbar ve şikayet haklarını kullanmaları" konularında öğrencilere yönelik konferansler verdi.

Ekipler, ayrıca düzenlenen konferanslara katılan öğrencilere "Güvenli İnternet Kullanımı" konusunda hazırlanan bilgilendirici broşürler dağıttı. Jandarmanın eğitimlerinin, mayıs ayı sonuna kadar devem edeceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Öğrencilere 'Güvenli İnternet' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement