Jandarmadan Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu

Giresun İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirilen operasyonlarda Espiye ilçesinde 3 bin 712 gram esrar ile Eynesil ilçesinde 290 gr toz esrar ele geçirildi.

10.09.2013 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Jandarma Komutanlığı gerçekleştirilen operasyonlarda Espiye ilçesinde 3 bin 712 gram esrar ile Eynesil ilçesinde 290 gr toz esrar ele geçirildi. Bir başka operasyonda ise Keşap ilçesinde bin 469 paket kaçak sigara ile 10 litre kaçak içki ele geçirildi.

Yapılan açıklamada, çalışmalar sonucunda, A.K. isimli şahsa yönelik olarak Espiye İlçesi İbrahimşeyh köyünde yapılan operasyon neticesinde A.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada (3 bin 712) gram esrar maddesi ele geçirildi. Eynesil ilçesinde yapılan operasyonda ise yapılan çalışmalar sonucunda, M.S.K. ve S.K. isimli şahıslara yönelik olarak Eynesil ilçesi Çorapçılar köyünde yapılan operasyon neticesinde A.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada (290) gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Öte yandan Giresun İl Jandarma Komutanlığı Keşap ilçesi Yolağzı mevkiinde yapılan yol kontrol ve arama çalışmaları sırasında Gürcistan'dan İstanbul'a gitmekte olan iki ayrı yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan R.T. ile R.M isimli Gürcistan uyruklu şahısların bagajlarında yapılan aramada bin 469 paket kaçak sigara ile 10 litre kaçak içki ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar gözaltına alınırken, kaçak sigara ve içkilere el konuldu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement