Jandarmanın Elinden Kaçırılan Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Jandarmanın Elinden Kaçırılan Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Yakalandı

Kaldığı Metris Cezaevi'nden hastaneye tedavi amacıyla getirildiği sırada jandarmanın elinden silahlı kişilerce kaçırılan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Hünkar Karakaş, yakalandı.

26.04.2016 01:07  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaldığı Metris Cezaevi'nden tedavi amacıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiği sırada jandarmanın elinden silahlı kişilerce kaçırılan yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Hünkar Karataş, Beyoğlu Sütlüce'de gasp büro amirliği ekipleri ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

150 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Karataş, 11 Mart'ta iki kişi tarafından jandarmanın elinden kaçırılmış, İstanbul Valiliği yeraltı dünyasının ünlü isminin bulunması için resimlerini dağıtmıştı.(Kaynak: Habertürk)

Jandarmanın Elinden Kaçırılan Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Yakalandı

Son Dakika Güncel Jandarmanın Elinden Kaçırılan Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FETHİYELİ...: HABERE BAK. AYNI KELİMELERİ YER DEĞİŞTİRİP TEKRAR YAZMIŞLAR. NEREDE YAKALANMIŞ VS HİÇ BİR HABER YOK. MAFYA BABASI YAKALANDI YAKANADI BABASI MAFYA BABASI YAKANDI MAFYANIN :)))) 4 0 Yanıtla
  • bilmis: Mafya maç mafya bu ne ya.bu tur insanlar polismi askermi.devlete itibar edin.bizler devletin.suç öğütleri ,mafyalar devletten bizlerden güçlü değiller, 1 1 Yanıtla
  • bilmis: mafyalarin cirit attığı halka korku saldığı ,kendilerini devletten ve milletten ustun kildigi gunler eskidendi.millet ! birilerinin adamlığını değil kendinizi yaşayın. 0 1 Yanıtla
  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement