Jandarmaya Yönelik Terör Saldırıları - Son Dakika
Güncel

Jandarmaya Yönelik Terör Saldırıları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Jandarma araçlarının gelişi Zanlıların çıkartılması ve adliyeye girişleri - Saldırılarla ilgili gözaltında bulunan 8 kişi adliyeye sevk edildi İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Jandarma Komutanlığına yönelik roketatarlı saldırı ile jandarma aracına ateş açılması olaylarıyla ilgili yakalanan 8 kişi, adliyeye sevk edildi.

09.06.2016 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Jandarma araçlarının gelişi

Zanlıların çıkartılması ve adliyeye girişleri - Saldırılarla ilgili gözaltında bulunan 8 kişi adliyeye sevk edildi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Jandarma Komutanlığına yönelik roketatarlı saldırı ile jandarma aracına ateş açılması olaylarıyla ilgili yakalanan 8 kişi, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığına yönelik roketatarlı saldırı ile jandarma aracına ateş açılması olayı sonrası düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 zanlının jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

PKK/KCK ve Halkların Birleşik Devrimci Hareketi (HBDH) üyesi olmak ve terör örgütüne yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltında bulunan zanlılar, Kemalpaşa Adliyesine sevk edildi.

Kemalpaşa'da 23 Şubat ve 9 Mart'ta jandarmaya yönelik saldırılarla ilgili Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü koordineli çalışma sonucu saldırıların terör örgütleri PKK/KCK ve HBDH tarafından yapıldığı ve terör örgütlerinin Ege Bölgesi'nde yeni bir yapılanmaya gittiği belirlenmiş, polis ve jandarmanın ortak operasyonunda M.T, F.T, S.T, M.T, N.B, S.T, M.A ve M.S yakalanmıştı.

Jandarmaya Yönelik Terör Saldırıları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarmaya Yönelik Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement