Jandarmayı Arayıp 'Ayı Saldırısına Uğradım' Dedi ama Yerini Anlatamadı - Son Dakika
Güncel

Jandarmayı Arayıp 'Ayı Saldırısına Uğradım' Dedi ama Yerini Anlatamadı

Jandarmayı Arayıp \'Ayı Saldırısına Uğradım\' Dedi ama Yerini Anlatamadı

Bolu Dağı'nda kestane toplamaya giden bir kişi, ayı saldırısına uğradığını söyleyerek cep telefonuyla jandarmadan yardım istedi ancak yerini tam olarak anlatamadı.

29.10.2014 19:31  Güncelleme: 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Dağı'na kestane toplamaya giden, cep telefonuyla jandarmayı arayıp ayı saldırısına uğradığını söyleyerek yardım isteyen 43 yaşındaki Şeref Öztürk'ü arama çalışması başlatıldı.

JANDARMAYA HABER VERDİ

Bugün saat 15.30 sıralarında cep telefonuyla jandarmayı arayan kişi, adının Şeref Öztürk olduğunu Bolu Dağı'nda Polisevi mevkiinde kestane toplarken ayı saldırısına uğradığını söyleyerek yardım istedi. Şeref Öztürk'ün bulunması için Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE ve jandarma ekipleri seferber oldu.

YERİNİ TAM OLARAK ANLATAMADI

Arama kurtarma ekiplerinin cep telefonundan görüşerek yerini tespit etmeye çalıştığı Şeref Öztürk bulunduğu yeri tam olarak anlatamazken, ormanın içerisine giren arama kurtarma ekipleri siren çalarak duyup duymadığını sordu. Şeref Öztürk siren seslerini duymadığını bildirdi. Bir vatandaş tabanca ile havaya ateş ederken, Şeref Öztürk'ün silah sesini duyup duymadığı soruldu. Ancak, Şeref Öztürk silah sesini de duymadığını söyledi.

Arama kurtarma ekipleri Bolu Dağı'nda dağılarak Şeref Öztürk'ü ararken, havanın kararması arama çalışmalarını güçleştiriyor.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmayı Arayıp 'Ayı Saldırısına Uğradım' Dedi ama Yerini Anlatamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet: şere öztürk kendi şmkanlarıyla sabahleyin yaralı bir şekilde kaynaşlı köyüne ulaşmiş geşmiş olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement