Jandarmayı Fark Eden Petrol Hırsızları Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Jandarmayı Fark Eden Petrol Hırsızları Kaçtı

Diyarbakır’da BOTAŞ boru hattından petrol çaldıkları sırada jandarma ekiplerini gören şahıslar, tankerlerini olay yerinde bırakarak kaçtı.

27.11.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da BOTAŞ boru hattından petrol çaldıkları sırada jandarma ekiplerini gören şahıslar, tankerlerini olay yerinde bırakarak kaçtı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yukarısalat Mahallesi Meredam mezrası mülki sınırlarından geçmekte olan BOTAŞ boru hattının geçtiği bölgede yapılan devriye görevi sırasında şüpheli bir araç tespit edildiği belirtilerek, "Jandarma ekiplerini fark eden şüpheli veya şüpheliler, içerisinde 20 ton ham petrol bulunan akaryakıt tankerini olay yerinde bırakarak kaçmış olup, yapılan kontrolde aracın yanında bulunan BOTAŞ boru hattına harici kelepçe takılarak yaklaşık olarak 20 ton ham petrolü çektikleri, ancak devriyenin müdahalesi sonucu çaldıkları ham petrolü olay yerinde tanker ile birlikte bırakarak kaçtıkları tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan 1 adet tanker, tanker içerisinde bulunan 20 ton ham petrol, boru hattına kelepçe takmak için kullandıkları tüplü pürmüz makinesi ve suçta kullanılan malzemelere el konulmuştur. Olay yerinden kaçan ve kimlikleri tespit edilen şüpheli ve şüphelilerin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmayı Fark Eden Petrol Hırsızları Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement