Jandarmayı Kumaş Toplarıyla Durdurmak İstediler - Son Dakika
3. Sayfa

Jandarmayı Kumaş Toplarıyla Durdurmak İstediler

Jandarmayı Kumaş Toplarıyla Durdurmak İstediler

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek bir fabrikadan 150 bin lira değerinde kumaş çalan hırsızlar, peşlerine düşen jandarmayı engelleme için yola kumaş topları attı.

14.09.2016 14:37  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Kurban Bayramı'nı fırsat bilerek bir tekstil fabrikasından 150 bin lira değerindeki 91 top kumaş çalarak kaçmaya çalışan 4 kişi İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Kovalamaca sırasında, takibi önlemek isteyen hırsızlar, 15 top kumaşı yola attılar.

ÖZEL EKİPLER KURULDU

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Kurban Bayramı tatili nedeniyle kapanan fabrikalar ve tatile gidenlerin evlerinde meydana gelmesi muhtemel hırsızlık olaylarının önlenmesi için özel ekipler kurdu.

FABRİKADAN UZAKLAŞTI

Silivri Değirmenköy Fevzipaşa Mahallesi'ndeki tekstil fabrikasını kontrol etmek üzere görevlendirilen ekip, bir minibüsün fabrikadan hızla uzaklaştığını farketti.

YOLA KUMAŞ TOPU ATTILAR

Jandarma ekibinin takibe aldığı minibüsle kovalamaca başladı. Minibüstekiler Jandarma ekibinin sıcak takibini önlemek için 15 kumaş topunu yola attı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ancak ısrarlı takibini sürdüren Jandarma ekibi minibüsü Kınalı yol kontrol noktasında durdurdu. Minibüsteki 4 kişi gözaltına alındı.

150 BİN LİRA DEĞERİNDE

Piyasa değeri 150 bin lira olan 91 top kumaş ele geçirildi. Gözaltına alınan Bektaş Ç, Tolga O, Sabahat K, ve yaşı küçük olan S.Ç sorguya alındı.

BAYRAMI FIRSAT BİLDİLER

4 kişi, sorgularında, Esenyurt ve Maltepe'de yaşadıklarını, bayram tatili nedeniyle çalışmayan fabrikaları soymak için Silivri'ye geldiklerini, fabrikadan kumaş çaldıklarını itiraf etti.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden 3'ü tutuklandı. Yaşı küçük olan S.Ç ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika 3. Sayfa Jandarmayı Kumaş Toplarıyla Durdurmak İstediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement