Jason Bourne, Las Vegas'ın Altını Üstüne Getirdi - Son Dakika
Dünya

Jason Bourne, Las Vegas'ın Altını Üstüne Getirdi

Yeni Bourne filminin Las Vegas'ta süren çekimlerinde heyecan verici kovalamaca sahnesi kameralara yansıdı.

05.02.2016 13:58  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Nevada eyaletinin kumarhaneleriyle ünlü kenti Las Vegas'ta çekimleri süren 'Bourne' serisinin yeni filminin aksiyon dozu yüksek, heyecan verici araba takip sahnesi Mark Rogders adındaki filmin hayranı tarafından kameraya kaydedildi. Dallas'ta fotoğraf ve resim çerçeveleri üreten bir firmanın sahibi olan Rodgers, bu müthiş sahneyi çekmek için tüm gece beklediğini ifade etti.

Filmin final sahnelerinin çekildiği Las Vegas'ta, Bellagio adlı bir otelin önünde dikilip bekleyen Rodgers, set ekibinin sahneyi hazırlamak için çevrede hummalı bir çalışma yaptığını anlattı. Fox 5 Vegas'a konuşan Rodgers; "Tek kelimeyle mükemmeldi. Sahnenin hazırlanışını gördüğüm anda bütün gece beklemem gerekse de buna değeceğini biliyordum" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Çektiği görüntüyü Youtube kanalına yükleyen Rodgers, video açıklamasında; "Batı Yakası Sanat ve Çerçeve Fuarı için 'Paris Las Vegas Oteli'nde bulunuyordum. Fuarın ikinci günü otelin civarında Bourne filminin beşincisinin çekildiğini öğrendim. 26 ocak günü akşam yemeğinin ardından etrafta ne olup bittiğini anlamak için dışarı çıktım. Bir de baktım ki otelin önündeki tüm blok trafiğe kapatılmış. Sahne hazırlığı için yapımcı firma tarafından çalışmalar yapılıyordu. Sahne kurulumlarını ve test çekimlerini izlemeye başladım. Caddenin, Paris Oteli tarafında video ve fotoğraf çekimi yaptım. Bulunduğum tarafın sahne çekimi için kapatılacağını öğrendim ve yolun karşısına geçtim. Set ekibinin kurduğu bariyerin arkasından deneme çekimleri yaptım. En nihayetinde saat 03:30 civarında son sahneyi çektiler" satırlarıyla o gece yaşananları anlattı.

Henüz adı belirlenmemiş yeni Bourne filminin beşincisinin final sahnelerinin çekimlerine geçtiğimiz ocak ayında Las Vegas'ta başlanmıştı. Filmin Las Vegas dışında Londra, Berlin, Washington, Tenerife gibi 4 farklı şehirde daha çekimleri gerçekleştirildi. Seri filmin ilk üçünde rol alan Matt Damon, serinin beşinci filminde tekrar başrolde karşımıza çıkacak. Serinin ikinci ve üçüncü filmlerini yöneten Paul Greengrass, beşinci filmde tekrar yönetmen koltuğuna oturdu.

Jason Bourne, Las Vegas\'ın Altını Üstüne Getirdi

Son Dakika Dünya Jason Bourne, Las Vegas'ın Altını Üstüne Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement