Jason Denayer: Belçika Milli Takımı'ndaki Hocam, Galatasaray'a Gitmemi İstemedi - Son Dakika
Spor

Jason Denayer: Belçika Milli Takımı'ndaki Hocam, Galatasaray'a Gitmemi İstemedi

Galatasaray'ın Manchester City'den kiraladığı Denayer, "Marc Wilmots, Galatasaray'a gitmemi istemedi ancak ben buradaki profesyonellikten etkilendim ve iyi bir seçim yaptım." dedi.

06.05.2016 09:28  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jason Denayer, Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmots'un yaz başında Galatasaray'a gitmesini istemediğini söyledi.

Belçika'da yayın yapan VoetballNieuws'a açıklamalarda bulunan Jason Denayer, Marc Wilmots'un kendisine düzenli ilk 11 oynayabileceği bir takıma gitmesinin, milli takım açısından da iyi olacağını söylediğini belirtti.

Denayer yaptığı açıklamada, "Galatasaray'la imzalamadan önce Marc Wilmots'la konuştum. Wilmots bana, temel parçası olabileceğim bir takıma gitmemi istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İYİ BİR SEÇİMDİ"

Marc Wilmots'un Bordeaux'ya gitmesini söylediğini ancak Galatasaray'a gelmekten son derece memnun olduğunu söyleyen Belçikalı savunma oyuncusu, "Galatasaray'a gitmem konusunda aynı düşüncede değildik. Marc Wilmots, bana ilgisi olan Bordeaux'ya gitmemi tercih ettiği söyledi. Ancak ben Galatasaray'ın profesyonelliğinden bir hayli etkilendim ve iyi bir seçim yaptığımdan eminim" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da bu sezon 25 maça çıkan Jason Denayer, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

(Sporcope)

Jason Denayer: Belçika Milli Takımı\'ndaki Hocam, Galatasaray\'a Gitmemi İstemedi

Son Dakika Spor Jason Denayer: Belçika Milli Takımı'ndaki Hocam, Galatasaray'a Gitmemi İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • defol semih: defol semih defol semih defol semih 0 0 Yanıtla

Advertisement