Jason Denayer Transferi Niye Olmadı! - Son Dakika
Spor

Jason Denayer Transferi Niye Olmadı!

Galatasaray'ın savunma hattına yapması beklenen Jason Denayer hamlesi son anda gerçekleşmedi.

02.09.2016 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın savunma hattına yapması beklenen Jason Denayer hamlesi son anda gerçekleşmedi. Geçen yıl olduğu gibi bir kez daha kiralık olarak yapılması beklenen transfer, Manchester City engeline takıldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, transfer döneminin son günündeki yoğun görüşmeler sonucunda Denayer, bir başka Premier Lig ekibi Sunderland'e kiralandı. Bu durumun oluşmasında City'nin bazı prensiplerinin olması dikkat çekti.

İngiliz kulübünün şu anda Enes Ünal da dahil başka takımlarda kiralık oynayan tam 17 futbolcusu bulunuyor. Bu isimlerden 11 tanesi ise genç oyuncu kategorisinde yer alıyor.

Rapor hazırlanıyor

City de bütün kiradaki oyuncuları için her ay rapor hazırlayıp, performanslarını değerlendiriyor. Bu durum Denayer için de geçerli oldu.

Geçtiğimiz sezon Belçikalı yıldızın Galatasaray'daki performansını ve gelişim sürecini değerlendiren City, bu transfere karşı soğuk bir tavır takındı.

Bir kez daha Türkiye'de oyuncularının gelişemeyeceğini düşünen İngiliz ekibinin yetkilileri, son ana kadar transfer durumunu bekletti.

Devreye Sunderland'in girmesiyle de işler değişti. Denayer'in Premier Lig'de kalmasını da avantaj olarak değerlendiren Manchester City, anlaşmayı Sunderland'den yana kullanma opsiyonunu tercih etti.

17

Jason Denayer geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 17 maçta forma giydi. Gol atamazken, 2 asist kaydetti

Jason Denayer Transferi Niye Olmadı!
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Jason Denayer Transferi Niye Olmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement