Jeep® Sunduğu Fırsatlarla Nisan Ayında da Fark Yaratıyor - Son Dakika
Otomobil

Jeep® Sunduğu Fırsatlarla Nisan Ayında da Fark Yaratıyor

Jeep® Sunduğu Fırsatlarla Nisan Ayında da Fark Yaratıyor

Jeep® modelleri, Nisan ayına özel 20 ay vadeli avantajlı kredi imkânı ve tavan kuru uygulamasıyla satışa sunuluyor.

12.04.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tofaş çatısı altında temsil edilen efsanevi Jeep® markası, avantajlı kampanyalarına Nisan ayında da hız kesmeden devam ediyor. Jeep® tutkunları, Koç Fiat Kredi tarafından desteklenen Nisan ayı kampanyasında, cazip kredi seçenekleri ve tavan kuru uygulamasıyla Grand Cherokee, Wrangler ve Compass modellerine kolaylıkla sahip olabiliyor. Kampanya kapsamında, Grand Cherokee ve Wrangler modellerine 120.000 TL için 20 ay vadeli ve %1,09 faizli kredi imkânı sunulurken, tavan kuru uygulamasıyla aracın satıldığı tarihte kurun yüksek olması durumunda Euro kuru 3 TL'ye sabitleniyor, diğer durumlarda güncel kur esas alınıyor. Jeep® Wrangler modelinde ayrıca, Nisan ayına özel nakit alımlarda 5.000 Euro indirim fırsatı da sunuluyor.

Jeep® Nisan ayında ayrıca, kompakt SUV segmentindeki temsilcisi Compass için de cazip fırsatlar sunuyor. Sınırlı sayıdaki 2013 model Jeep® Compass'lardan birine sahibi olmak isteyenler, araç alımında ve Nisan 2015'de ödeyecekleri 49.950TL'lik 2 eşit taksitle ödeme imkânından faydalanıyor.

Kampanya süresince; Jeep® Grand Cherokee 109.750 Euro, Wrangler 78.200 Euro Jeep® Compass ise 92.720TL'den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Jeep® Sunduğu Fırsatlarla Nisan Ayında da Fark Yaratıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement