Jeopark Kula Belediyespor'dan Kaymakam Güven'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Jeopark Kula Belediyespor'dan Kaymakam Güven'e Ziyaret

Jeopark Kula Belediyespor\'dan Kaymakam Güven\'e Ziyaret

Bu yıl Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu'nda Kula'yı temsil edecek Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı, Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti.

15.10.2016 18:09  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Belediye Başkan Vekili Faik Şentürk, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Volaybol Takımı Antrenörü Mustafa Çayır, teknik heyet ve oyuncular, Kaymakam Murat Güven'i makamında ziyaret etti. Jeopark Kula Belediyespor heyetini tek tek kutlayan Kaymakam Güven'e, takım kaptanı Ali Alp Çayır çiçek takdim etti.

Jeopark Kula Belediyespor çalışmaları hakkında Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz'dan bilgi alan Kaymakam Güven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek voleybolcularla bir süre sohbet etti. Jeopark Kula Belediyespor'a Voleybol Erkekler 1. Liginde başarılar dileyen Kaymakam Güven, takımın güzel bir sezon geçirerek bir üst lige çıkması temennisinde bulundu.

Hedef Efeler Ligi

Kula Belediye Başkanı Vekili Faik Şentürk, "Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımımızın İlçemizi başarı ile temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Takımımız bu sezon Türkiye'nin güçlü kulüpleriyle mücadele edecek, hedefimiz bu sezon ligi başarı ile tamamlayıp Efeler Ligi'ne çıkmak olacak'' dedi.

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise"Yeni sezona tüm sporcularımız motivasyonu yüksek ve şampiyonluk hedefi ile giriyor. Takımımızın bu sezon çalışmalarını Ankara'da sürdürmesinde büyük destekleri olan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu'na, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Akif Üstündağ'a ve takımımıza emek veren herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Kulüp Başkanı Yılmaz, Kaymakam Güven'i Jeopark Kula Belediyespor'un Eğirdir Elma ile 1 6 Ekim 2016 Pazar günü oynayacağı maça davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jeopark Kula Belediyespor'dan Kaymakam Güven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement