Jessica Simpson, Giydiği Cüretkar Elbisesiyle Yürek Hoplattı - Son Dakika
Magazin

Jessica Simpson, Giydiği Cüretkar Elbisesiyle Yürek Hoplattı

Ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın kocasıyla başbaşa romantik bir akşam yemeği için seçtiği cüretkar elbiseyi görenler gözlerini alamadı.

16.05.2016 10:50  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Jessica Simpson ve kocası Eric Johnson, iki çocuklarından uzak başbaşa romantik bir akşam yemeğine çıktı. Ünlü çift, hafta sonu Los Angeles'ın Beverly Hills bölgesinde bulunan Mastro's Steakhouse adlı restoranda yemek yedikten sonra kol kola çıktıklarında magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı.

YÜREK HOPLATTI

35 yaşındaki Simpson, romantik akşam yemeği için seçtiği mavi derin dekolteli ve önden derin yırtmaçlı elbisesiyle paparazzilerin ilgi odağı oldu. Ünlü şarkıcı yürek hoplatan cüretkar elbisesini, gümüş renkli yüksek topuklu ayakkabılarıyla ve gümüş küpeleriyle tamamladı. Simpson'ın eski futbolcu kocası Johnson, romantik akşam için siyah sade bir takım tercih etti.

MUTLULUKLARININ SIRRI: ÖPÜŞMEK

Sarışın şarkıcı, 2014 yılından beri evli olduğu kocası Eric ile mutlu evliliklerinin sırrının böyle arada romantik akşam yemekleri için dışarı çıkmak, birlikte başbaşa vakit geçirmek ve öpüşmek olduğunu belirtti. Daha önce magazin dergisi People'a konuşan Simpson; "Bence güzel ve mutlu bir evliliğin sırrı dışarı çıkmakta saklı." sözlerini sarf etmişti.

İşte ikilinin özel gecesinden kareler;



Jessica Simpson, Giydiği Cüretkar Elbisesiyle Yürek Hoplattı

Son Dakika Magazin Jessica Simpson, Giydiği Cüretkar Elbisesiyle Yürek Hoplattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RAMBO: Inanci batıl olan icin çok cüretkar olması normal 4 3 Yanıtla

Advertisement