3 Dakika İçinde 70 Cep Telefonu Çaldılar - Son Dakika
Yaşam

3 Dakika İçinde 70 Cep Telefonu Çaldılar

3 Dakika İçinde 70 Cep Telefonu Çaldılar

İstanbul'da hırsızlar sabaha karşı girdikleri teknoloji mağazasından 100 bin lira değerindeki toplam 70 cep telefonunu çok kısa bir sürede çalarak kayıplara karıştılar.

22.06.2016 13:53  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta bir mağazaya giren soyguncular, yaklaşık 100 bin lira değerindeki cep telefonlarını alıp kayıplara karıştı. Soygun anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

3 DAKİKA İÇİNDE 70 CEP TELEFONU

Olay, Esenyurt'ta geçtiğimiz pazar günü saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Yüzleri maskeli 5 kişi lüks bir otomobille mağazaya gelip yaklaşık 3 dakika içerisinde 100 bin lira değerindeki 70 cep telefonunu çaldı. Bu anlar da iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

ELİNDE TABANCAYLA GÖZCÜLÜK YAPTI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, soyguncular otomobili mağaza önüne park ediyor. 5 kişinin bulunduğu araçtan yüzleri maskeli 4 şüpheli iniyor ve ellerindeki levyelerle iş yerinin kepenk kilitlerini kırıp açıyor.

YOLDAN GEÇENİ TEHDİT ETTİLER

Soygunculardan 3'ü hızla telefonları çantalara dolduruyor; elinde tabanca bulunan diğer soyguncu mağaza önünde gözcülük yapıyor. Eli silahlı şüpheli bu sırada yolun karşısında yürüyen bir kişiye tabancayı doğrultarak uzaklaşmasını istiyor. Kısa bir süre sonra da şüpheliler mağazadan çıkıp geldikleri araçla kayıplara karışıyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler iş yerinde inceleme yapıyor.

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR

Olayla ilgili Kıraç Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulunduklarını belirten mağaza yetkilisi Doğan Kaya, şüphelilerin yakalanamadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam 3 Dakika İçinde 70 Cep Telefonu Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement