Jon Snow Geri mi Dönüyor? - Son Dakika
Teknoloji

Jon Snow Geri mi Dönüyor?

Jon Snow Geri mi Dönüyor?

Game of Thrones hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir iddia ile karşınızdayız.

22.07.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Dünyanın en çok seyredilen dizisi olan Game of Thrones, torrent indirme rakamlarıyla bunu herkese kanıtlamıştı. Bunun yanında dizinin 5. sezonu ise kısa bir süre önce sona erdi ve gerçekten hiç kimsenin beklemediği bir sonla sona erdi. Diziyi izleyen herkesin sevdiği belki de tek karakter olan Jon Snow sürpriz bir şekilde öldürüldü.(Artık herkesin haberi olduğu için rahatlıkla söyleyebiliriz)


Bu olayın ardından sosyal medyada Jon Snow'un kırkı için özel bir organizasyon bile düzenlendi. Ancak diziyi izleyen hiç kimse bu karakterin ölmesini kabul edemedi. Dizinin yönetmeni ve bazı oyuncuları ise kendinizi Jon Snow'un ölümüne inandırın gibi açıklamalarda bulundular.


Bu konuda şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Belirtilene göre Game of Thrones oyuncuları 6. sezon çekimleri için Belfast'ta toplanmışlar. Bunun üzerinde Jon Snow'u canlandıran oyuncu Kit Harington'ın Belfast Havalimanı'nda görülmesi Jon Snow karakterinin 6. sezonda da bulunacağı iddialarını alevlendirdi.


Ancak şu an bu konuda net bir şey söylemek için çok erken. Yani belki Jon Snow için düzenlenecek küçük bir törende de görülebilir. Peki bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Jon Snow Geri mi Dönüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement