Jose Mourinho, Manchester United'ın Başına Geçti - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho, Manchester United'ın Başına Geçti

Jose Mourinho, Manchester United\'ın Başına Geçti

İngiliz basını, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçtiğini ve yıllık 15.5 milyon pound kazanacağını yazdı.

11.02.2016 16:53  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sir Alex Ferguson'ın emekli olmasıyla beklentileri karşılayamayan ve Ocak ayını da transfer yapmadan geçiren Kırmızı Şeytanlar, 2016-2017 sezonunda taraftarının yüzünü güldürebilmek için ilk hamlesini yaptı.

Geçtiğimiz günlerde şehrin diğer kulübü Manchester City'nin Pep Guardiola'yla anlaştığını açıklamasının ardından United'ın da Jose Mourinho'yla görüşmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Portekizli teknik adamın yakın arkadaşlarına Manchester United'la anlaştığını açıklaması İngiltere medyasını ayağa kaldırırken bugün de İspanyol medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı.

YILLIK 15,5 MİLYON POUND KAZANACAK

El Confidencial'da yer alan habere göre, Kırmızı Şeytanlar Jose Mourinho'yla 1 Haziran'dan geçerli olmak üzere 2019 yılına kadar anlaşmaya vardı. Jose Mourinho'nun United'dan yıllık 15,5 milyon pound kazanacağının altı çizilirken, başarılı teknik adamın menajerlik haklarını elinde bulunduran Jorge Mendes'in, Manchester United yetkilileriyle evrak işlemlerini tamamlaması için avukatlarına tam yetki verdiği ifade edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da sosyal medya hesabından Mourinho'nun önümüzdeki sezon için Manchester United'la anlaştığını takipçilerine duyururken, Kırmızı Şeytanlar'ın bu anlaşmayı resmi olarak ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu.

VARANE BOMBASI

Öte yandan Manchester Evening News, Jose Mourinho'nun şimdiden takım kadrosunu planlamaya başladığını ve yazın transfer edilmesini isteyeceği oyuncular arasında Real Madrid'de beraber çalıştığı Raphael Varane'ın da yer aldığını iddia etti.

Son Dakika Spor Jose Mourinho, Manchester United'ın Başına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement