Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu Gümüş Madalyada Kaldı - Son Dakika
Güncel

Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu Gümüş Madalyada Kaldı

Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu gümüş madalyada kaldıTürkiye, Judo Grand Prix'de ikinci gün Hasan Vanlıoğlu ile gümüş madalya kazandıAntalya Arena Spor Salonunda devam eden ve 2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları İkinci gününde mindere çıkan Türk...

08.04.2017 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu gümüş madalyada kaldı

Türkiye, Judo Grand Prix'de ikinci gün Hasan Vanlıoğlu ile gümüş madalya kazandı

Antalya Arena Spor Salonunda devam eden ve 2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları İkinci gününde mindere çıkan Türk sporcu Hasan Vanlıoğlu, tüm maçlarında puan vermeden finale çıktı. Ancak final maçında altın vuruşla maçı kaybetti ve gümüş madalyada kaldı.

2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakalarında kadınlarda 63 ve 70, erkeklerde ise 73 ve 81 kilolarda toplam 11 Türk sporcu mindere çıktı.

KADINLAR Kadınlar 63 Kiloda mindere çıkan Turda Minel ve Ümmühan Kabak 2. Turda, 70 Kiloda ise Şükran Bakacak, Nurcan Yılmaz ve Mihriban Öner çeyrek finalde elenen isimler oldular. Semanur Erdoğan ise repesaj maçında Moğolistan'lı sporcuya ippon (tuşla kaybetti ve 7. olarak elendi.

ERKEKLER 73 Kiloda Dilgam Aliyev ve Murat Bektaş çeyrek finalde elenirken, Hasan Vanlıoğlu ise finale çıktı.

HASAN VANLIOĞLU GÜMÜŞ MADALYADA KALDI

Sabah seansında 73 Kiloda mindere çıkan Milli sporcumuz Vanlıoğlu, ilk turu bay geçti. 2. Turda Ukraynalı Artem Komula karşısında Waza-ari ile 2-0 galip geldi. Çeyrek finalde ise milli sporcumuz, Azerbaycanlı Hidayat Heydarov'la karşılaştı. Normal süresi berabere biten karşılaşmayı Vanlıoğlu, altın vuruşla 1-0 kazandı ve yarı finale çıktı. Yarı finalde Milli Judocumuz İsrailli Toher Butbul ile karşılaştı. Maçın son 12 saniyesinde Waza-ari ile 1-0 öne geçen Hasan bu skoru korudu ve adını finale yazdırdı. Akşam seansında Final maçında Özbekistan'lı Mirzokhid Farmonov ile karşılaştı. Maçın normal süresi beraberlikle sonuçlandı. Altın vuruş setinde milli sporcumuz dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Famonov'a bir kez açık verince maçı Waza-ari ile 1-0 kaybetti ve gümüş madalyada kaldı.

81 Kiloda mücadele eden Furkan Şişcioğlu ve İlker Güldüren ise 2. Turda elendi.

ŞAMPİYONANIN SON GÜNÜNDE 5 SIKLETTE 11 SPORCUMUZ MİNDERE ÇIKACAK

Şampiyonanın son gününde Kadınlarda 78 ve +78, Erkeklerde ise 90, 100 ve +100 kilolarda müsabakalar yapılacak

Kadınlar 78 Kg da Çağrı Güzelsoy, Chenshi Baı (Çin). Banu Güngör, Chu Szu Wang (Taype)

+78 Kg da Kayra Sayit 2. Turda Hırvatistan-Taype galibi ile. Gübra Kara, Gülzhan Issanova (Kıgızistan), Zehra Belkıs Kara, Munkhtuya Battulga (Moğolistan) ve Sebile Akbulut ise, Sandra Joblonskyte (Letonya)'lı sporcuyla karşılaşacak.

Erkekler 90 Kg da iki sporcumuz mücadele edecek. Oğuzhan Ahmet Efemgil, Davit Oganisian (Rusya) ve kardeşi Batuhan Efemgil ise Hao Xıa (Çin)

100 Kg da Ali Erdoğan, Sherali Juraev (Özbekistan). Ahmet Furkan Besdil, Aaron Fara (Avusturya) ve Hasan Arıcı ise Pavel Goncharov (Kazakistan)'lı sporcuyla karşılaşacak.

+100 Kiloda üç sporcumuz mücadele edecek. Kadir Bingöl,Kuvvat Nuryyev (Kırgızistan). Feyyaz Yazıcı, Zhambyl Turgynaliyev (Kazakistan) ve 2. Turda Semih Adıyaman ise Yen Po Lee (Taype)'li sporcu ile karşılaşacak.

Judo Grand Prix\'te Hasan Vanlıoğlu Gümüş Madalyada Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Judo Grand Prix'te Hasan Vanlıoğlu Gümüş Madalyada Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak
    09:43 Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak

    Edirne Valisi Yunus Sezer, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi yapıları inceleyerek, kentte restore edilmeyen tarihi yapının kalmayacağını belirtti. Sezer, Muradiye Camisi bahçesindeki Mevlevihane'nin ihyası çalışmalarını da inceledi. Ayrıca, Kaleiçi semtindeki tarihi konakların restorasyonuna da devam ettiklerini vurguladı.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu
    09:42 Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu

    Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgi almak ve vatandaşlarla bir araya gelmek için incelemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, Tercan Kaymakamlığı ziyaretinin ardından esnaf ile hasbihal etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    09:39 Melikgazi Belediye Başkanı Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni muhtarlar ve yeniden seçilen muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda, Melikgazi için yapılan hizmetler ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi verildi.

  • İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok
    09:35 İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok

    İran: İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planımız yok.


Advertisement