Judo Şampiyonası'na Yenimahalle Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Judo Şampiyonası'na Yenimahalle Damga Vurdu

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, başarılarını madalya ve kupalarla taçlandırmaya devam ediyor.

23.03.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları, başarılarını madalya ve kupalarla taçlandırmaya devam ediyor. Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası'nda Yenimahalle'nin sporcuları, başarıları ile göğüsleri kabarttı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da judo takımının şampiyona heyecanına ortak oldu. Tribündeki yerini alarak takıma destek veren Yaşar, 7 madalya ve bir kupa kazanan sporcularını tebrik etti.

45 TAKIM 200 SPORCU

Altınpark Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya Türkiye genelinden 45 takım ve 200'ü aşkın sporcu katıldı. Büyükler, Yıldızlar, Gençler ve Ümitler kategorilerinde müsabakaların yapıldığı şampiyonda görme engelli sporcular, azimleri ve başarılı performanslarıyla büyük alkış aldı.

HER KATEGORİDE AYRI BİR BAŞARI

Şampiyonaya 11 sporcusu ile katılan Yenimahalle Belediyesi, hem takım hem bireysel karşılaşmalarda zirveye yerleşti. Şampiyonada fırtına gibi esen sporcular, takım olarak erkekler takım kupasını kaldırmayı başardı. Bireysel yarışlarda ise büyük erkekler kategorisinde 90 kiloda Sabri Yur,büyük bayanlar kategorisinde ise 63 kiloda Çağlar Yur birinciliği elde ederek altın madalya kazandı.

Büyük erkeklerde 60 kiloda Yasin Altan Önel ve 66 kiloda Halil İbrahim Önel 2'nci, 100 + kiloda Gökhan Kuduise 3'üncü oldu. Ümitler kategorisinde de Kağan Çakmak 81 kiloda, Ömer Efe ise 50 kiloda bronz madalya almaya hak kazandı.

Sporcularını tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Engel tanımayarak göğsümüzü kabartmaya devam eden sporcularımızla gurur duyuyorum. Onların elde ettiği bu başarıların, tüm engelli gruplarına örnek olmasını temenni ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Judo Şampiyonası'na Yenimahalle Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement