Judonun Genç Yıldızı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika
Spor

Judonun Genç Yıldızı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da

Judonun Genç Yıldızı İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'da

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Fransız asıllı judocu Kayra Almira Özdemir’i kadrosuna kattı.

22.01.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Fransız asıllı judocu Kayra Almira Özdemir'i kadrosuna kattı.

Cebeci Spor Kompleksi'nde bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen ve başkan Ahmet Hamdi Çamlı, başkan vekili Hasan Morgil ve judo şube sorumlusu Seçkin Turan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde Kayra Almira Özdemir (Ketty Mathe) kendisini 2017 yılına kadar turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan başkan Çamlı, "Sezonu erkeklerde ve bayanlarda şampiyon olarak tamamlayan Judo takımımızı güç katacak ve olimpiyatlara gidebilecek potansiyele sahip olan önemli bir ismi kadromuza kattık. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

1988 doğumlu olan ve geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen +78 kiloda mücadele eden Kayra Almira Özdemir'in Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu ile Büyükler Avrupa üçüncülüğü bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Judonun Genç Yıldızı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement