Judonun Kalbi Ünye'de Atıyor - Son Dakika
Spor

Judonun Kalbi Ünye'de Atıyor

Judonun Kalbi Ünye\'de Atıyor

2015 yılı Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası müsabakaları, 800’ün üzerinde sporcunun katılımıyla Ordu’nun Ünye ilçesinde başladı.

20.02.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 yılı Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası müsabakaları, 800'ün üzerinde sporcunun katılımıyla Ordu'nun Ünye ilçesinde başladı.

Türkiye Judo Federasyonu'nun organize ettiği 2015 yılı Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası'nın 20-21-22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek müsabakaları, Ünye Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle başladı.

Törene Ordu Vali Vekili Salih Keser, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ünye Belediye Başkan Vekili Mustafa Telcioğlu, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, daire amirleri, sporseverler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN UYSAL: "TÜM SPORCU KARDEŞLERİME KAZASIZ BELASIZ MÜSABAKALAR DİLİYORUM"

Açılış seremonisi sonrası konuşma yapan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, şampiyonaya katılmak için yola çıkan ve kaza geçiren Balıkesir ekibi için 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Uysal, "Öncelikle bu olumsuz hava şartlarında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Balıkesir kafilemiz buraya gelirken önemli bir kaza geçirdiler ama çok şükür korkulacak bir şey yok. İnşallah geri dönerken hiç birinizin başına böyle bir olay gelmez. Buradaki sporcu kardeşlerimizden en iyi performansı bekliyoruz. Çünkü en iyilerini destekleyip, 2020 yılına kadar bu desteği sürdüreceğiz. Tüm sporcu kardeşlerime kazasız belasız müsabakalar diliyor, judoya yakışır bir performans sergilemelerini istiyoruz. Hakem arkadaşlarıma da başarılar diliyor, en az hata ile müsabakaları tamamlamalarını bekliyorum" dedi.

VALİ KESER: "BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM"

Vali Vekili Salih Keser ise konuşmasında, organizasyonun Ordu'nun tanıtımına katkı sağladığını vurgulayarak, "Türkiye'nin değişik illerinden şirin Ünyemize Judo sporunu sporseverlere izletmek amacıyla Ünye'ye gelen sporculara teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere spor, insanlarımızı ve özellikle gençlerimizi değişik alanlarda yetiştirerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyan en önemli aktivitelerin başında gelmektedir. Ayrıca bu müsabakanın Ünye'de gerçekleşiyor olması Ünyemizin ve Ordu'muzun tanıtımına önemli katkılar sağlıyor. Bu bakımdan bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bugün burada illerini temsil etmek üzere gelen kardeşlerimiz, çeşitli organizasyonlarda ülkemizi edeceklerdir. Ben kendilerini gelecekte ki başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Program gerçekleştirilen judo müsabakaları ile devam etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Judonun Kalbi Ünye'de Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement