Jülide Ateş'ten Gökçek'e Pembe Vagon Tepkisi: Ayıptır, Günahtır - Son Dakika
Magazin

Jülide Ateş'ten Gökçek'e Pembe Vagon Tepkisi: Ayıptır, Günahtır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptırdığı pembe vagon anketini eleştiren sunucu Jülide Ateş, "Biz sizin yüzünüzden neden izole olalım? Ayıptır, günahtır" dedi.

14.06.2016 12:09  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show Ana Haber sunucusu Jülide Ateş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptırdığı pembe vagon anketine tepki gösterdi.

"AYIPTIR, GÜNAHTIR"

Bu yapılan anketi erkeklere de hakaret olduğuna vurgu yapan Ateş, "Bizce bu, erkeklere de hakaret. Bazı erkekleri tenzih ederek söylüyoruz ama bu ne demek? 'Ben kendimi kontrol edemiyorum. Kadınları izole edin.' Biz sizin yüzünüzden neden izole olalım? Ayıptır, günahtır" dedi.

"O ZAMAN KADINLARI BİR KUTUNUN İÇİNE KOYALIM"

"Her şeyden önce zihniyeti değiştirmek lazım değil mi?" sert açıklamalarına devam eden Ateş sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman kadınları hep pembe kutuların içine koyalım; siz hiç zihniyetinizi, ahlakınızı değiştirmeyin. Olur mu böyle şey?"

Jülide Ateş\'ten Gökçek\'e Pembe Vagon Tepkisi: Ayıptır, Günahtır

Son Dakika Magazin Jülide Ateş'ten Gökçek'e Pembe Vagon Tepkisi: Ayıptır, Günahtır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • Fatih: Izole olmicaksan ellen julide..isteyen istedigine biner sana ne..japonya meksika vb bicok ulkede var bu uygulama..metrobusde metroda kimin eli kimin cebinde belli degil..ulkede demokrasi ozgurluk varsa buda bi ozgurlukdur tercihdir kimse karisamaz 51 18 Yanıtla
  • Millet: Jülide sen erkeklerin olduğu vagonda gidebilirsin sen başkalarına karışma pis CHP li 34 25 Yanıtla
  • Şeho: Şu laik zihniyetli gezizekalılardan kurtulamadık ozaman neden bayanlara ayrı wc var onuda birleltirin bari jülide kesin erkek wcye gidiyordur 21 27 Yanıtla şenol: gezi zekalı dediklerin seninde demokrasi hakkını savunan kişiler ama sende o beyin olmadığı için idrak edemezsin sen otlamaya devam et 14 18 ali bey: acil hamur işini kes makarna yeme beyin durmaya başlamış şeho dayı 14 8
  • sonuç: Bu uygulamanın ayıbı Günahından çok Düpedüz Densizliktir. Çağdışılıktır Terbiyesizliktir % 52 oranı mesajın nerden geldiği belli. 16 31 Yanıtla İlhami TÜLEK: Neden öyle diyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek zorundamı sanıyorsunuz? Bence densizliği sen yapıyorsun.Lütfen saygılı olmayı öğrenin. Bu ülkede sizin kadar herkesin söz söyleme hakkı var. 4 1
  • 44: Ellenmekten hoslaniyorsunda birak birszda millet konussun. 26 19 Yanıtla
  • yasemin: Ben bir bayan olarak bu uygulamayı istiyorum sana ne oluyor Jülide hanım tabi senin tuzun kuru sen kimsin ki ayıbı günahı öğretmeye çalışıyorsun ayıp ve günah olan okadar büyük şeyler var ki sende reyting yapman diye bize ayıbı günahı öğretmeye çalışma 28 16 Yanıtla
  • EMİRHAN: AK PARTİLİ DEĞİLİM ESİMDE KAPALI DEĞİL BU UYGULAMAYI MANTIKLI BULUYORUM ZORLAMA YOK SIKINTI YOK BEN EŞİMİN TOPLU TAŞIMA RAFLARINDA ELİN ADAMLARI ARASINDA TİKABASA DOLU BİR OTOBÜSTE YOLCULUK YAPMASINI İSTEMİYORUM AİLE OLARAK BİR YERE GİTTİĞİMİZDE AYNI OTOBÜS TOPLU TAŞIMA ARACINI KULLANABİLİRİZ SIKINTI YOK BUNDA ANLAŞILMAYAN SORUN OLAN NE 33 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement