Jülide Ateş'ten Hacıosmanoğlu'na: Kendinizi Affedebilecek misiniz - Son Dakika
Spor

Jülide Ateş'ten Hacıosmanoğlu'na: Kendinizi Affedebilecek misiniz

Ünlü spiker, kadınları aşağılayan Hacıosmanoğlu için "Belki affederiz; ama esas siz kendinizi bu lafı zikrettiğiniz için affedebilecek misiniz" şeklinde yorum yaptı.

04.11.2015 15:46  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV ana haber spikeri Jülide Ateş, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor- Gaziantepspor maçı sonrası kadınlar hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı canlı yayında İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepki gösterdi.

HACIOSMANOĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Gaziantespor maçı sonrası "Öleceksek de adam gibi öleceğiz. Kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez." şeklinde sarf ettiği sözlerden dolayı tüm kadınların tepkisini çekmişti. Kadın avukat Tuba Torun da, Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

"BELKİ AFFEDERİZ AMA..."

28 yaşındaki genç avukatın Hacıosmanoğlu hakkında açtığı davanın haberini sunan Jülide Ateş, "Evet tüm kadınlar olarak kırgınız, öfkeliyiz ve de yüce gönüllüyüz belki affederiz ama; esas siz kendinizi bu lafı zikrettiğiniz için affedebilecek misiniz asıl mesele bu." yorumunda bulunurken Trabzonspor başkanına inceden gönderme yaptı.

Jülide Ateş\'ten Hacıosmanoğlu\'na: Kendinizi Affedebilecek misiniz

Son Dakika Spor Jülide Ateş'ten Hacıosmanoğlu'na: Kendinizi Affedebilecek misiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • İSTANBUL: Ben bir bayan olarak konunun boylesine abartılması bana çok saçma geliyor. bu lafla mı kadınlar aşağılanmış olacak, çok anlamsız. Bazı insanlar nemalanmaya çalışıyorlar. Beylerin üzerine bu kadar gitmeyin hanımlar. Kendinize gelin, laflara takılmayın. Akıllı olun. 6 15 Yanıtla
  • ülkücü: delikanlı adam ne yapsin aziz şike yapiyor hiçbir olmuyor doğru söyleyeni sevmezler 14 3 Yanıtla
  • Teoman: Trabzonlu olarak bu adamdan tiskiniyorum. 9 6 Yanıtla
  • Ts: Fenerin amigoları pis insan 5 9 Yanıtla
  • Tc: Nazik davranmayın osmanoğluna 8 4 Yanıtla
  • sülümün: kadınların başka işi kalmadı zaten hacıosmanoglu konuşsada dedikodu yapsak diye beklıyolar 6 5 Yanıtla
  • Thunder: çakma mafya kılıklı 2 8 Yanıtla
  • DÇKP : DÇK (DünyayıÇiftçilikKurtaracak) Partisi,ne üye olmak isteyen kişilerin:En azından lise mezunu olmaları,sigara,alkol kullanmamaları,kumar veya şans oyunlarindan uzak olmaları,barışı ve demokrasiyi anlayabilmiş,hiç silah taşımamış,islam ahlakını yeterince bilmesi,dizi,filim,müzik,moda,mal,maç gibi,insanin iradesini zayiflatan boş şeylere kendini kaptırmamış,saygılı,çağdaş,trafik başta olmak üzere hem kendi,hemde başkalarının hayatlarıyla oynamayan özelliklere sahip olmalısı MECBURDUR 2 0 Yanıtla
  • xyz: avukat iyiymiş konuşmasını yediğmin yavru kuş 1 1 Yanıtla
  • SON SÖZ: BUNUN BENCE İYİ BİR PSİKOLOJİK TEDAVİYE İHTİYACI VAR . NORMAL DEGİL RAPORLU OLABİLR 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement