Jülide Özçelik Şarkılarını Anneler İçin Seslendirdi - Son Dakika
Yerel

Jülide Özçelik Şarkılarını Anneler İçin Seslendirdi

Beşiktaş Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel Jülide Özçelik konseri düzenlendi.

09.05.2016 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel Jülide Özçelik konseri düzenlendi. Sahne performansıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan Özçelik, şarkılarını anneler için seslendirdi.

Beşiktaş Belediyesi, Çiçek Festivali kapsamında Anneler Gününe özel, Jülide Özçelik'in sahne aldığı bir konser düzenledi. Prof. Dr. Aykut Barka Parkında düzenlenen konserde sahneye çıkan Özçelik, birbirinden güzel şarkılarını anneler için söyledi. Konsere gelenler Özçelik'in şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

"KONSERDEN ÇOK KEYİF ALIYORUZ"

Konsere eşi ve çocuğu ile birlikte geldiğini belirten Hazar Baycan, "Konserden çok keyif alıyoruz, çok güzel. Zaten kendisinin de iyi bir dinleyicisiyiz. Beşiktaş Belediyesine de teşekkür ederiz. Mükemmel bir organizasyon yapmışlar. Zaten Beşiktaş'a da böyle bir etkinlik yakışır. Çok keyifli. Hem açık havada hem de böyle bir güzel müzik ortamında, ailelerinde gelebileceği, bütün herkese açık olan bir organizasyon. Hem Beşiktaş Belediyesine hem de Jülide hanıma çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Eşi Ceylan Baycan ise, tüm annelerin Anneler Gününü kutladığını belirterek, "Bize de çok güzel bir hediye olmuş oldu. Çok seviyorum Jülide hanımı koşarak geldim. Organizasyonu düzenleyen Beşiktaş Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jülide Özçelik Şarkılarını Anneler İçin Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement