Justin Bieber'ın Kullandığı Bardak Satışa Çıkarıldı - Son Dakika
Dünya

Justin Bieber'ın Kullandığı Bardak Satışa Çıkarıldı

Justin Bieber'ın süt içtiği barbak internette 500 sterline (1850 TL) satışa çıkarıldı.

18.10.2016 13:15  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Justin Bieber'ın, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin Essex bölgesine yaptığı ziyarette süt içmek için kullandığı bardak satışa çıkarıldı.

BARDAĞI YIKAMADILAR

22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, High Beech'teki Kings Oak Hotel'de akşam yemeği yedi ve bir bardak yarım yağlı süt içti. Bieber otelden ayrıldığında görevliler, onun bardağını yıkamak yerine internette satışa çıkarmaya karar verdi.

FİYAT 1850 TL'YE ÇIKTI

Cumartesi sabahı 19 kişinin alıcı olmasıyla 43 sterline ulaşan bardağın fiyatı, ısrarlı alıcılar sayesinde 'hemen satın alma' karşılığında 500 sterline (1850 TL) çıktı. Ayrıca 2,80 sterlin kargo maliyeti de alıcıya ait.

ESPRİ GERÇEK OLDU

Kings Oak'ın müdür yardımcısı Amy Potter, Justin Bieber otele girdiğinde tüm ekip olarak büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. 24 yaşındaki yönetici, "Korumaları dışarıda gördük ve 'bunun Justin Bieber olduğunu hayal edin' diye espri yaptık birbirimize, sonra gördük ki bu oydu." şeklinde konuştu. Bieber'ın oldukça neşeli bir şekilde içeri girdiğini anlatan Potter, buz hokeyi gibi genel konularda sohbet ettiklerini, ona hayalet hikayeleri anlattıklarını söyledi.

"ŞİMDİYE KADARKİ EN BÜYÜK MÜŞTERİMİZ"

Şimdiye kadar otellerinde yerli ünlülerin konuk olduğunu ama hiç Justin Bieber gibi dünya çapında bir yıldızın otellerine gelmediğini söyleyen Potter, ünlü şarkıcının otelde bir saat kadar kaldığını belirtti. Potter, ekip arkadaşlarıyla birlikte, Bieber'ın süt içtiği bardağı eğlenmek için satışa çıkarmayı istediklerini söyledi.

YÜZLERCE İNSAN GÖRÜNTÜLEDİ

Potter'ın internet satış sitesine 10 sterlinlik açılış fiyatıyla koyduğu bardak, 500 sterline kadar çıktı. Şimdiye kadar bardağı iki binden fazla kişi görüntüledi.

Justin Bieber\'ın Kullandığı Bardak Satışa Çıkarıldı

Son Dakika Dünya Justin Bieber'ın Kullandığı Bardak Satışa Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement