Justin Bieber Konser Sonrası Otel Odasında Sekiz Kızla Parti Yaptı - Son Dakika
Magazin

Justin Bieber Konser Sonrası Otel Odasında Sekiz Kızla Parti Yaptı

Dünya turnesine çıkan Justin Bieber, Prag konseri sonrası sosyal medyadan otel odasına sekiz kız hayranını çağırdı.

16.11.2016 17:06  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 'Purpose World Tour' turnesi kapsamında iki konser verdi. 22 yaşındaki ünlü şarkıcı, O2 Arena'da verdiği konser sonrası sosyal medyadan davette bulunarak kız hayranlarının kendisine eşlik etmesini istedi. İlan, Facebook'ta yerel bir modellik ajansında çalışan Daniela isimli biri tarafından verildi. İlanda, Prag'ın merkezindeki Hemingway Bar'da Justin Bieber ile partiye katılacak sekiz kız arandığı belirtildi.

İLANA SADECE ALTI KIZ HAYRANI CEVAP VERDİ

Facebook'ta yayınlanan ilan metninde: "Justin Bieber ile yemek yeyip ardından parti yapacak sekiz güzel kız aranıyor. Katılım ücretsizdir. Eğer ilgileniyorsanız, hızlıca bana mesaj atın. Seçilenlere yeri ve zamanı bildireceğim. Bir saat içinde orada olmalısınız. Davranışlarınıza özen gösterin ve İngilizce konuşun." ifadeleri yer aldı. Yayınlanan ilanın ardından Bieber'in sadece altı genç kız hayranı davete icabet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde iki genç kızın daha ünlü şarkıcının otel odasında verilen partiye katıldığı belirtildi.

O GECE UYGUNSUZ HERHANGİ BİR ŞEY OLMAMIŞ

Hukuk öğrencisi Anna, yapılan gizlilik anlaşması gereği gece yaşananların detaylarını anlatamayacağını açıkladı. Genç kız, sosyal medyadan ünlü şarkıcı ile o geceki tecrübesini, 'insanların düşündüğü gibi değil' diyerek, "Bieber'ın kızları seçtiğini ve onlarla gece eğlendiğini sanıyorsunuz. Fakat o birilerine hoş bir deneyim yaşatmak istedi. O normal insanlar gibi bizlerle konuştu." ifadeleriyle anlattı. Prag havalimanında çalışan aynı zamanda yarı zamanlı dansçı olan Denisa da gelen birçok kinayeli yorum sonrasında otel odasında o gece uygunsuz bir şeyler yaşanmadığı konusunda ısrar etti.

Justin Bieber Konser Sonrası Otel Odasında Sekiz Kızla Parti Yaptı

Son Dakika Magazin Justin Bieber Konser Sonrası Otel Odasında Sekiz Kızla Parti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement