Justin Bieber, Müziği Bırakıyor - Son Dakika
Teknoloji

Justin Bieber, Müziği Bırakıyor

Justin Bieber, Müziği Bırakıyor

19 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, emeklilik kararıyla birçok hayranını üzecek.

19.12.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Müzik dünyasının son yıllardaki en popüler isimlerinden olan Justin Bieber, müziği bırakma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki Power 106 radyosuna konuk olan Bieber, önümüzdeki hafta çıkacak olan Journals albümünün ardından emekli olmayı planladığını belirtti. Yorgun ve sıkılmış tavırları dikkatlerden kaçmayan Bieber, müziğinin daha olgun olmasını istediğini de ekledi. Bu da akıllara, Bieber'ın bir süre sektörden çekilip daha sonra geri dönebileceğini getiriyor.

Justin Bieber ünlü olmadan önce, YouTube'daki videolarıyla yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlamıştı. Ünlendikçe de Twitter'dan tutun da Instagram'a kadar internetin her popüler mecrasında yer alarak on milyonlarca kişiye ulaşabilmeyi başardı. Bieber sadece bir müzisyen değil, aynı zamanda bir internet fenomeni olarak da görülüyor.

Justin Bieber'ın sosyal ağı yayın hayatına başladı

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Justin Bieber, Müziği Bırakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sibel kılıç: tmam justinim be sen bilirsin haklısın çook yoruldun ..inşallah dinnlendikten sonra tekrar başlarsın zaten sen bizi yalnız bırakmazsın..seni çok sevıyoruz :) aynı zamanda gittiğin de çooook üzgünüz :( olsun lan zaten hep yanımızda gibisin seni biz hayranların asla yanlız bırakmayız seni seviyoruz hemde çok sensiz müzik dünyası çok ynlız kalacak ama inş bu ayrlık uzun sürmaz love you ...justin bieber :( :) 3 0 Yanıtla
  • aysun kaya: Biz seni çok seviyoruz ve lütfen biz hayrakarını bırakma =( 1 0 Yanıtla

Advertisement