Justin Bieber Tekme Tokat Dayak Yedi - Son Dakika
Dünya

Justin Bieber Tekme Tokat Dayak Yedi

Kanadalı ünlü pop star Justin Bieber, NBA finalini izlemek üzere gittiği Cleveland'da bir otelde kavgaya tutuştu.

10.06.2016 10:50  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın dünyaca ünlü starı Justin Bieber, kavga ederken görüntülendi. NBA Final Serisi'ndeki Cleveland Cavaliers- Golden State Warriors serisinin 3. maçını seyreden Bieber'ın, Cleveland civarındaki bir otelde kavga ettiği görüntüleri basına sızdı.

GÖRÜNTÜLER BASINA SIZDI

Bir şahısa saldırdığı görülen Bieber'ın kavgaya diğer kişilerin girmesiyle birlikte altta kaldığı görüldü. Görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kavga meydana geldiği esnada olayı görenlerin içeriye girmek için hamle yaptığı fakat kavganın hemen son bulduğu dile getirildi. Kavgada yaralanmanın olmadığı ve olay yerine polis çağrılmadığı ifade edildi.

Justin Bieber Tekme Tokat Dayak Yedi

Son Dakika Dünya Justin Bieber Tekme Tokat Dayak Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • zühtü yormaz: Beter olsun çarliston biber 11 3 Yanıtla
  • Osmanlı torunları: Birde turkiye ye gelse bizlerden dayak yese osmanlı tokatı 9 4 Yanıtla Gercek: Geldiginde hicbirsey yapamadiniz simdi bir haber cikti diye hemen...Ya kiskaniyorsunuz yazik size onun gibi olmak istiyorsunuz .Zengin,hayran kitlesi,yakisikliligini kiskaniyorsunuz.O yuzden cekemiyorsunuz bir sevmeye calissaniz asik olacaksiniz ama siz adama on yargili yaklasiyorsunuz.!! 1 2
  • El kazim: ilk darbeyi justin vurmus helal olsun cocuga 1 7 Yanıtla
  • buse: "Atarlar ergen fena carpildi"-turk medyası "22 yaşındaki adam neredeyse 2 katı olan bir baska adama karşı kendisini savundu.ama onu hiç kimse savunmada."-TMZ 0 1 Yanıtla

Advertisement