Justin Carter, Galatasaray İçin Takımını Bırakıyor - Son Dakika
Spor

Justin Carter, Galatasaray İçin Takımını Bırakıyor

Uşak Sportif Kulübü, ABD'li yıldızı Justin Carter'ı isteyen Galatasaray Liv Hospital'a, "Oyuncuyu bırakamayız, ama çok istiyorsanız 300 bin dolar verirsiniz" dedi.

24.12.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital son bir ay içinde takımdan ayrılan dört oyuncusunun boşluğunu doldurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların hedefindeki isimlerden biri de Uşak Sportif'in başarılı ABD'li yıldızı Justin Carter.

Galatasaray Kulübü, kırmızı siyahlı kulüple temasa geçerek, Carter'ı transfer etmek istediğini resmen bildirdi. Ancak Uşak Sportif yöneticileri takımın en önemli oyuncusu konumuna gelen ABD'li yıldızı gönderemeyeceklerini belirtti ve, "Eğer çok istiyorsanız 300 bin dolar verin, öyle bırakalım" cevabını verdi. Galatasaray Liv Hospital yetkilileri bunun üzerine transferi beklemeye alırken, oyuncunun menajerlik şirketi Pensack'tan sürpriz açıklama geldi.

asketfaul'un iddiasına göre Pensack, Uşak Sportif'ten alacaklı olduklarını hatırlatarak, "Eğer Galatasaray'a transferine izin vermezseniz, sözleşmeyi feshederiz" dedi. Kırmızı siyahlı yöneticiler bu talep karşısında sessiz kalınca, menajerlik şirketi, sözleşmeyi feshetmek için çalışmalara başladı.

İlk maçında 7/7 üçlük isabetiyle oynamıştı

Justin Carter Türkiye kariyerine Vestel'de başlamış, yöneticiler performansını yeterli görmeyerek sözleşmesini feshetmiş, Tire'ye geçen oyuncu transferinin son anda bitmesinin ardından başlamasına 20 dakika kala salona gelip yetiştiği maçta Uşak Üniversitesi'ne 7/7 üçlük isabetiyle 32 sayı atmıştı.

Bir sonraki sezon Uşak Üniversitesi forması ile takımın 1. Lig'e çıkmasına katkı veren Carter Uşak kulübünde üçüncü sezonunu geçiriyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Justin Carter, Galatasaray İçin Takımını Bırakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement