Justin Timberlake'den Müzik Teknolojisi Yatırımı - Son Dakika
Teknoloji

Justin Timberlake'den Müzik Teknolojisi Yatırımı

Justin Timberlake\'den Müzik Teknolojisi Yatırımı

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake, müzik teknolojisine yaptığı yatırım sonucu şimdi AfterMaster isimli bir firmanın mutlu ortaklarından biri oldu.

19.11.2014 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake, müzik teknolojisine yaptığı yatırım sonucu şimdi AfterMaster isimli bir firmanın mutlu ortaklarından biri oldu.

Teknolojiye meraklı ünlü şarkıcı sayısı az değil. İçlerinden en bilinen örnekler ortakları ile kurduğu müzik donanım ve servis firması Beats'i Apple'a satan rap yıldızı Dr.Dre ve bir akıllı bileklik olan Puls'u tasarlayan Will.i.am olarak gösterilebilir. İşte şimdi de Justin Timberlake'den bir haber geldi. O artık AfterMaster firmasının ortaklarından biri.

AfterMaster firması müzik teknolojisi üretiyor, özellikle de şarkılardaki ses kalitesini artırıcı bir sisteme sahipler. Web sitesinde çeşitli sanatçıların ünlü şarkılarının öncek halleri ve AfterMaster sisteminden geçmiş halleri karşılaştırılmış. Teknolojiye merakı ile bilinen 33 yaşındaki şarkıcı Justin Timberlake işte bu firmanın ortağı oldu.

Firmanın kurucularından Larry Ryckman, daha önce dünya çapında bir çok sanatçı ile çalıştıklarını ama Justin'in içlerinden teknik bilgisi, ses teknolojisine olan merakı ve girişimci ruhu ile sıyrıldığını söylüyor. Genç şarkıcının yaptığı müziğin dinleyicilerine daha kaliteli ulaşması için çaba gösterdiğini ve bu yüzden kendisini çok takdir ettiğini de belirtiyor.

AfterMaster firmasının şarkılardaki ses kalitesini artıran teknolojisi hem donanı olarak, çeşitli akıllı cihazlara eklenecek bir ses çipi şeklinde, hem de bir uygulama şeklinde sunulacak. Ayrıca tüm sanatçıların kullanabilmesi için bu teknolojiyi bir servis olarak da piyasaya sürecekler.

Kaliteli müzik dinlemek için sadece kaliteli ses dosyası yetmez, ayrıca bir de kaliteli kulaklığa ihtiyacını var. İşte bu noktada size Asus Strix DSP kulaklık modelini önerebiliriz.

The post Justin Timberlake'den Müzik Teknolojisi Yatırımı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Justin Timberlake'den Müzik Teknolojisi Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement