Justın Tımberlake'ın Filmi Oscar Yarışında - Son Dakika
Kültür Sanat

Justın Tımberlake'ın Filmi Oscar Yarışında

Justın Tımberlake\'ın Filmi Oscar Yarışında

Timberlake, Oscar yolculuğunun ardından 26 Mayıs'ta İstanbul'u müziğe doyurmaya hazırlanıyor.

27.02.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Justin Timberlake'in başrollerini paylaştığı, Coen Kardeşlerin büyük beğeni toplayan "Sen Şarkılarını Söyle" filmi, ' En İyi Görüntü Yönetmeni' ve 'En İyi Ses Miksajı' adaylığı ile Oscar yolunda ilerliyor. Timberlake, Oscar yolculuğunun ardından 26 Mayıs'ta İstanbul'u müziğe doyurmaya hazırlanıyor.

Joel ve Ethan Coen Kardeşlerin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği "Sen Şarkılarını Söyle" (Inside Llewyn Davis), 2 Mart Pazar gecesi gerçekleşecek 86. Oscar Ödül Töreni'nin heyecanını yaşıyor. 26 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda sahne almaya hazırlanan başarılı sanatçı Justin Timberlake ile birlikte başrollerini Oscar Isaac ve Carey Mulligan'ın paylaştığı "Sen Şarkılarını Söyle", 'En İyi Görüntü Yönetmeni' ve 'En İyi Ses Miksajı' adaylığıyla film eleştirmenleri tarafından yılın en başarılı filmleri arasında gösteriliyor.

Bu sene ünlü komedyen Ellen DeGeneres sunuculuğunda gerçekleştirilecek 86. Oscar Ödül Töreni'nde, 'En İyi Görüntü Yönetmeni' dalında "Sen Şarkılarını Söyle"nin karşısında "Yerçekimi", "Nebraska", "Prisoners" ve "Yi dai zong shi" gibi iddialı filmler yer alıyor. Film, bir diğer adaylığı olan 'En İyi Ses Miksajı'nda ise "Hobbit", "Kaptan Phillips", "Yerçekimi" ve "Maskeli Süvari" ile karşı karşıya geliyor.

Bugüne kadar,  "Raising Arizona", "The Big Lebowski", "Fargo", "No Country for Old Men", "The Man Who Wasn't There" ve  "Barton Fink" gibi gişe rekorları kıran kült filmlere imza atan Joel ve Ethan Coen kardeşlerin bu filmle birlikte sinema dünyasındaki yeni keşifleri ünlü sanatçı Justin Timberlake oldu. 26 Mayıs'ta İstanbul'da İTÜ Stadyumu'nda konser vermeye hazırlanan yakışıklı şarkının başrollerini paylaştığı film, gişede de başarısını kanıtladı. MAP İletişim ve BKM organizasyonuyla, The 20/20 Experience World Tour kapsamında İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak olan Timberlake, Oscar yolculuğunun ardından en sevilen şarkıları ve eşsiz dans gösterileriyle unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Justın Tımberlake'ın Filmi Oscar Yarışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement