Justin Timberlake Konserinde Ne Giyeceğiniz Vitringez.com'da - Son Dakika
Güncel

Justin Timberlake Konserinde Ne Giyeceğiniz Vitringez.com'da

Justin Timberlake Konserinde Ne Giyeceğiniz Vitringez.com\'da

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, Dünya turnesi kapsamında 26 Mayıs'ta Türkiye'de ilk kez hayranlarıyla buluşacak.

22.05.2014 13:43  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

''Modanın Arama Motoru'' Vitringez.com; tüm gençlerin heyecanla beklediği Justin Timberlake konserinde ne giyebileceğiniz konusunda birbirinden farklı kombin önerileri hazırladı.

Justin Timberlake 'Dünya Turnesi' kapsamında heyecan verici canlı şovu ve şarkılarıyla 26 Mayıs'ta İstanbul İTÜ Stadyumu'nda Türkiye'deki hayranlarıyla buluşacak.

En son Amerika Müzik ödülleri gecesinde favori pop/erkek rock sanatçısı ödülünü kazanan ve GQ tarafından yılın erkeği seçilen Justin Timberlake son albümü ile bu yılın en çok satılan albümü oldu.

İlk duyulduğu andan itibaren tüm gençlerde büyük heyecan uyandıran bu konserde "Ne giymeliyim?" diye düşünüyorsanız, Vitringez.com'un sizin için hazırladığı rahat ve şık kombin örneklerinden ilham alabilirsiniz.

Önceliğiniz rahatlık olmalı

Konsere giderken önceliğiniz rahatlık olmalı. Konser boyunca dans edeceğinizden düz ve en rahat ayakkabılarınızı giymelisiniz. Stil sahibi bir yıldızın konserinde yer alacağınızdan tarzınızı iyi belirlemelisiniz. Birbirinden şık ve renkli skinnyler üzerine kombinezon bluzlar ve Suit&Tie şarkısının hakkını vermek adına smokin bir ceket alabilir, eğer ceketin yük olacağını düşünüyorsanız bunun yerine kimono bir ceket de tercih edebilirsiniz. Ayağınızda ise boğazlı spor ayakkabılar ve dağınık saçlar ile istediğiniz cool bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Ve bir diğer alternatif; beyaz incecik bir atlet, kot gömlek, altına giyeceğiniz mini deri bir etek ile yeni bir kombin oluşturabilir, bol bileklik ve kat kat zincir kolyelerle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Justin'in Tunnel Vision şarkısı hatırına ise jarse veya gecelik tipi saten bir elbise, büyük küpeler, gevşek saçlar ve motorcu botları ile istediğiniz çekiciliğe kavuşabilirsiniz.

Vitringez.com genç erkekleri de unutmadı. Eskitilmiş bir tişört, çok dar olmayan ama fit bir jean ve kaykaycı ayakkabıları ile stil sahibi bir görüntü oluşturacak olan beyler, kanvas şort, üstüne merserize incecik bir triko ve Jordan tipi ayakkabılar ile de konser boyunca rahatlığın keyfini çıkarabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Justin Timberlake Konserinde Ne Giyeceğiniz Vitringez.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement