Juventus Deplasmanda Lyon'u 10 Kişi Kalmasına Rağmen 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Juventus Deplasmanda Lyon'u 10 Kişi Kalmasına Rağmen 1-0 Yendi

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında Juventus, Lyon'u deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti. Buffon kurtardığı penaltıyla tarihe geçti.

18.10.2016 23:50  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında Lyon evinde İtalyan devi Juventus'u konuk etti.

36 DAKİKA 10 KİŞİ

Stade de Lyon'daki karşılaşmanın tek golü 76. dakikada Juventus adına Juan Cuadrado'dan geldi. Siyah beyazlılar, 54. dakikada Mario Lemina'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi oynadığı karşılaşmada güçlü rakibini mağlup ederek çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Juventus, Fransa deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 7'ye yükselterek averajla H Grubunun zirvesinde yer alıyor. 3 puanda kalan Lyon ise 3. sırada.

BUFFON TARİHE GEÇTİ

Maçın 35. dakikasında Olimpik Lyon penaltı kazandı. Lyon'un yıldızı Alexandre Lacazette, Dünya yıldızı Buffon'u geçemedi. Buffon kurtardığı bu penaltı sonrası tarihe geçti.

BUTT'A YAKLAŞTI

Juve'nin başarılı file bekçisi Buffon, 5 kez ile zirvede yer alan Hans-Jörg Butt'ın ardından Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok penaltı kurtaran kalecisi oldu. (4)

Şampiyonlar Ligi'nde 13 yıl sonra penaltı kurtaran Buffon, son olarak 2003 yılında Real Madrid forması giyen Figo'nun penaltısını kurtarmıştı.

Juventus Deplasmanda Lyon\'u 10 Kişi Kalmasına Rağmen 1-0 Yendi

Son Dakika Spor Juventus Deplasmanda Lyon'u 10 Kişi Kalmasına Rağmen 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement