Juventus Dortmund'u Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Juventus Dortmund'u Ağırlıyor

Juventus Dortmund\'u Ağırlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçında Juventus, Borussia Dortmund'u ağırlıyor.

24.02.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur heyecanı devam ediyor. İtalya Serie A lideri Juventus, deplasmanda Almanya Bundesliga'da kötü günler geçiren ancak 3 haftadır toparlanan Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek.

Borussia Dortmund, Galatasaray'ın da bulunduğu D grubunda 6 maç sonunda topladı ve 13 puanla bir üst tura çıkarken rakibi Juventus A grubunda 10 puanla bir üst tura yükseldi.

JUVENTUS EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

A Grubu'nda Atletico Madrid'in arkasından 10 puanla grubu ikinci tamamlayarak bir üst tura adını yazdıran İtalyan ekibi iç sahada iyi bir skor alıp avantaj yakalamak istiyor.

Juve'de zorlu maç öncesinde tek eksik Asamoah. Ancak Ganalı'nın dışında durumu maç saati belli olacak 3 isim var; Matri, Marrone ve Barzagli.

DORTMUND İTALYA'DA AVANTAJ KOVALIYOR

Bundesliga'da kötü günler geçiren, dibe vurduktan sonra 3 haftadır galip gelen ve ligde orta sıralara yükselen Borussia Dortmund, İtalya'dan avantajlı dönmek istiyor. Gruptan Arsenal ve Galatasaray'ın önünde lider çıkan Bundesliga temsilcisinde zorlu maç öncesi defansta Kevin Grosskreutz'un sakatlığı var. Grip olan Durm ile Jojic Dortmund'da kaldı. Hummels'ın durumu belirsizliğini koruyor. Durumları belirsiz diğer isimler Bender, Kuba ve Kehl ise takımla Torino'ya gitti.

Kupada geçen hafta, Real Madrid deplasmanda Schalke 04’ü 2-0 yenmiş, Paris Saint Germain- Chelsea ve Basel- Porto maçları 1-1, Shakhtar Donetsk- Bayern Münih mücadelesi ise 0-0 berabere tamamlanmıştı.

MUHTEMEL 11'LERJuventus: Buffon, Evra, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Vidal, Tévez, Llorente.B.Dortmund:Weidenfeller, Schmelzer, Sokratis, Subotic, Piszczek, İlkay, Nuri Şahin, Reus, Kagawa, Mkhitaryan, Aubameyang.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Juventus Dortmund'u Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement