Kaçak Ocakta Göçük: 1 Ölü (2) - Son Dakika
Güncel

Kaçak Ocakta Göçük: 1 Ölü (2)

Kaçak Ocakta Göçük: 1 Ölü (2)

Ölüm HABERİNİ HASTANEDE ALDILAR Gelik Beldesi Dağbaca Mevkii'nde ruhsatsız kömür ocağında meydana gelen göçükte ölen Volkan Kurtoğlu'nun cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

07.12.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölüm HABERİNİ HASTANEDE ALDILAR

Gelik Beldesi Dağbaca Mevkii'nde ruhsatsız kömür ocağında meydana gelen göçükte ölen Volkan Kurtoğlu'nun cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Ağabeyi 39 yaşındaki Erkan Kurtoğlu, kardeşinin dün saat 15.30'da "İşe gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını ve bu sabah ise hastaneden aranarak ölüm haberini aldıklarını söyledi. Kurtoğlu, şöyle dedi:

"Kardeşim, aynı mahallede oturan Tolga Bektaş ile 2-3 aydır kaçak maden ocağında çalışıyordu. Dün de işe gitti. Ancak gece eve dönmemiş. Eşi sürekli cep telefonundan aramış ama kapalı olduğu için ulaşamamış. Eşi sabah bize kardeşimin eve gelmediğini söyledi. Bu sırada hastanede tanıdığımız bir görevli bizi arayarak, 'Volkan maden ocağında göçükte ölmüş. Cenazesi hastanede' diye söyleyince şok olduk. Apar-topar hastaneye geldik. Şuanda karakolda olan Tolga Bektaş, 'maden ocağı benim' diye ifade vermiş. O ocak Tolga'nın değil. Çünkü kardeşimle birlikte o ocakta çalışıyorlardı. Birlikte gidip geliyorlardı. Ocak sahibi, Tolga'ya 'ocağı üzerine al' diye söylemiş. Şikayetçiyiz" dedi.

PARASINI ALIP MADEN OCAĞINI BIRAKACAKTI

Eniştesi Şaban Sertaç ise Volkan'ın, günlük 70 liraya maden ocağında çalıştığını, ilk aylığını aldığını ikinci aylığı olan 2 bin lirayı alamadığını ve bunu aldıktan sonra işi bırakacağını söylediğini duyduklarını ifade etti.

Volkan Türkoğlu'nun cenazesi, yapılan duaların ardından Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Türkoğlu, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Ocakta Göçük: 1 Ölü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement