Kaçak Otomobiller Jandarmaya Takıldı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Otomobiller Jandarmaya Takıldı

Kaçak Otomobiller Jandarmaya Takıldı

Bolu’da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında bir yolcu otobüsünde 830 paket kaçak sigara yakalanırken, Bulgaristan ve Gürcistan’dan yurda kaçak sokulan iki lüks otomobile de el konuldu.

25.11.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında bir yolcu otobüsünde 830 paket kaçak sigara yakalanırken, Bulgaristan ve Gürcistan'dan yurda kaçak sokulan iki lüks otomobile de el konuldu.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Anadolu Otoyolu ve D-100 karayolu üzerinde yol kontrolü yaptı. Özellikle Bulgaristan ve Gürcistan plakalı otomobiller üzerinde yapılan kontrollerde, yabancı uyruklu vatandaşlar tarafından ülkeye sokulan ve Türk vatandaşları tarafından kaçak kullanıldığı tespit edilen otomobillere el konuldu. Bolu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda araçlar gümrük müdürlüğü ekiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Jandarma ekipleri, kontroller sırasında yolcu otobüslerini de denetledi. Bir yolcu otobüsünde yapılan kontrollerde çeşitli markalarda 830 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigaralara el konulurken, bir kişi gözaltına alındı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan kontroller boyunca üç kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Otomobiller Jandarmaya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement