Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kaçak Sigara Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Operasyondan görüntüler Organize sigara kaçakçılığına yönelik 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 15 kişi gözaltına alınırken, 115 bin paket kaçak sigara ele geçirildi İstanbul merkezli 7 ilde organize sigara kaçakçılığına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.

16.06.2016 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Operasyondan görüntüler

Organize sigara kaçakçılığına yönelik 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 15 kişi gözaltına alınırken, 115 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul merkezli 7 ilde organize sigara kaçakçılığına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigaraları piyasaya sürerek terör örgütü PKK'ya finansal destek sağladıkları öne sürülen bir şebekeye yönelik Kasım 2015'te çalışma başlattı.

Soruşturma sonunda polis, 14 Haziran'da İstanbul'un Bağcılar, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinin yanı sıra Van, Diyarbakır, Şırnak, Mardin, Gaziantep ve Afyonkarahisar'da belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskınlarda, aralarında şebeke lideri olduğu iddia edilen S.S'nin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Polis helikopteri, özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonun İstanbul ayağında arama yapılan adreslerde, 115 bin paket kaçak sigara, 2 tabanca, 1 pompalı tüfek, 137 mermi, bir miktar esrar ve kaçak sigara ticaretine ait notların tutulduğu çok sayıda defter ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Şebekeye yönelik, Kasım 2015'den itibaren düzenlenen 11 ara operasyonda ise piyasa değeri yaklaşık 5 milyon 500 bin lira olan 1 milyon 105 bin paket kaçak sigaranın ele geçirildiği, kaçakçılıkta kullanıldığı belirlenen 6 tır, 3 kamyonet ve 1 otobüse de el konulduğu öğrenildi.

Kaçak Sigara Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement