Rize'de Kaçan Gözü Bağlı Kurbanlık Dana Dereye Girdi - Son Dakika
Güncel

Rize'de Kaçan Gözü Bağlı Kurbanlık Dana Dereye Girdi

Rize\'de Kaçan Gözü Bağlı Kurbanlık Dana Dereye Girdi

Rize'de sahiplerinin elinden kaçırdığı gözü bağlı dana dereye atladı, yakalamaya çalışanlara saldırdı.

04.10.2014 14:06  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de sahiplerinin elinden kaçırdığı gözü bağlı dana dereye atladı, yakalamaya çalışanlara saldırdı. Dana, 2 saat süren çaba ardından uyuşturucu iğne ile sakinleştirildikten sonra yakalanarak kurban edildi.

Taşlıdere Mahallesi'nde Rize Belediyesi tarafından oluşturulan kurban kesim yerinde sahipleri Selahattin Şimşek, Azmi Terzi ve Sultan Arslan'ın elinden kaçırdığı gözü bağlı dana sahiplerine zor anlar yaşattı. Rize- Güneysu karayoluna giren dana, daha sonra Taşlıdere Deresi'ne atladı. Dereden güçlükle karşıya geçerek ve kıyıya çıkan kurbanlık dananın yakalanması için Rize Belediyesi veteriner ekip gönderdi. Uyuşturucu iğne atılan dana, yakalamak isteyenlere saldırdı. Bu sırada dananın ipine asılan bir kişi düştü. Dana, yaklaşık 2 saat süren çaba ardından yorgun düşünce yakalandı ve mezbahaneye getirilerek kesildi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de Kaçan Gözü Bağlı Kurbanlık Dana Dereye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement