Kaçan Kurbanlık Bir Kişiyi Hastanelik Etti - Son Dakika
Yerel

Kaçan Kurbanlık Bir Kişiyi Hastanelik Etti

Rize'de ürkerek sahibinin elinden kaçan büyükbaş hayvan, bir kişiyi yaraladıktan sonra 3 saatlik kovalamanın ardından uyuşturucu iğne ile vurularak yakalandı.

24.09.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de ürkerek sahibinin elinden kaçan büyükbaş hayvan, bir kişiyi yaraladıktan sonra 3 saatlik kovalamanın ardından uyuşturucu iğne ile vurularak yakalandı.

Burhan Civelek'in satın aldığı büyükbaş kurbanlık, merkeze bağlı Yiğitler Köyü'nde kesim için ahırdan çıkarıldığı sırada ürkerek sahibinin elinden kaçtı.

Olayı belediye ekiplerine bildiren Çetin ve yakınları, kurbanlığı kovalamaya başladı.

Çaykent- Muradiye karayoluna giren hayvan, çevredeki vatandaşların çabasına rağmen yakalanamadı. Kaçmaya devam eden kurbanlık, hayvanı sakinleştirmeye çalışan Sinan Kandemir'i başından yaraladı.

Başının kanadığı görülen Kandemir, kurban sahiplerine tepki gösterdi. Ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kandemir, tedavi altına alındı.

Kaçmaya devam eden kurbanlık yoldan geçen arabalara saldırarak zarar verdi. Yaklaşık 3 saatlik kovalamacanın ardından Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu iğneyle vurularak sakinleştirilen kurbanlık, sahipleri tarafından yakalandı.

Öte yandan Yiğitler Köyü'nde İlyas Nuroğlu'na ait kurbanlık büyükbaş hayvan da sahibin elinden kurtularak Salarha Deresi'ne atladı.

Bölgede bulunan belediye ekipleri dere kenarındaki boğayı iğne ile sakinleştirdi.

Kurban sahipleri kurbanını dere içerisinde kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaçan Kurbanlık Bir Kişiyi Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement