Diyarbakır'da Kaçırılan Gazeteciye Meslektaşlarından Filmle Destek - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kaçırılan Gazeteciye Meslektaşlarından Filmle Destek

Mardin'de görev yapan gazeteciler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir grup PKK'lı tarafından kaçırılan muhabir Ali Adiyaman'a destek amacıyla kısa film hazırladı.

30.08.2014 15:03  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de görev yapan gazeteciler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde akraba ziyareti sırasında bir grup PKK'lı tarafından kaçırılan İlke Haber Ajansı Diyarbakır muhabiri Ali Adiyaman'a destek vermek amacıyla kısa film hazırladı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Dağcılar köyü Erkenciler mezrasında akraba ziyaretine gittiği sırada kaçırılan İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman'ın kaçırılmasına tepkiler gelmeye devam ederken Mardin'de görev yapan gazeteciler anlamlı destek geldi. Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş ve İlke Haber Ajansı Mardin Bölge Koordinatörü M. Salih Keskin'in başkanlığında hazırlanan 'Sessiz Kalmayacağız' adlı kısa filmde faklı mesleklerle uğraşan vatandaşların 'Hepimiz Ali Adiyaman'ız. ya bizi de alın, ya da onu serbest bırakın" ifadelerine yer veriliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keskin, "Elindeki kalem ve boynundaki kameradan başka üzerinde hiçbir şey olmayan ve görevi de haber yapmak olan meslektaşımızın kaçırılmasını Mardin'de görev yapan gazeteciler olarak kınıyoruz. Gazeteci kardeşimize destek olmak için kısa film hazırladık. Toplumsal bir tepki oluşturmaya çalıştık. Halkımız bu konuda çok duyarlı davranıyor. Filmde esnaf ve vatandaşların kaçırılan gazeteci kardeşimiz için destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kaçırılan Gazeteciye Meslektaşlarından Filmle Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement