Kaçırılan Kişi, Polis Tarafından Nefes Kesen Operasyon ile Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Kaçırılan Kişi, Polis Tarafından Nefes Kesen Operasyon ile Kurtarıldı

Kaçırılan Kişi, Polis Tarafından Nefes Kesen Operasyon ile Kurtarıldı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde sattığı aracın parasını almak için Kocaeli'den gelen 38 yaşındaki A.C.'yi bir süre alıkoyup daha sonra kaçırmak istediği öne sürülen 5 kişi polisin düzenlediği operasyon ile gözaltına aldı.

20.04.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde sattığı aracın parasını almak için Kocaeli'den gelen 38 yaşındaki A.C.'yi bir süre alıkoyup daha sonra kaçırmak istediği öne sürülen 5 kişi polisin düzenlediği operasyon ile gözaltına aldı. "Dur" ihtarına uymayan hafif ticari aracı lastiklerine ateş ederek durduran polis, araçta yaptığı aramada ruhsatsız 2 tabanca ele geçirdi.

Kocaeli'de yaşayan A.C. bir süre önce sattığı otomobilinden kalan 30 bin TL parayı almak için bugün sabah saatlerinde İnegöl'e geldi. İddiaya göre A.C., parasını istediği H.A., D.A. A.İ., M.İ. ve A.İ. tarafından alıkonuldu.

Olay, A.C.'ye cep telefonu ile ulaşamayan yakınlarının 155 Polis İmdat'ı arayıp, Kocaeli'ye daha önce gelen 5 kişinin otomobili alırken kullandıkları 16 KBJ 60 plakalı hafif ticari aracın bilgilerini polise verdi.

Bunun üzerine İnegöl'de önlem alan polisler, bu aracı ilçe Çevre Yolu üzerinde görüp durdurmak istedi. "Dur" ihbarına uymayıp kaçan araç hızla şehir içersine girdi. Önlemlerini artıran ekipler bir kez daha uyardıkları hafif ticari aracı lastiklerine ateş ederek durdurdu. Polis, A.C.'yi kurtarırken, 5 kişiyi ise gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada ruhsatsız 2 adet tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçırılan Kişi, Polis Tarafından Nefes Kesen Operasyon ile Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement