Kadastro Teknik Eğitim Semineri Akçakoca'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kadastro Teknik Eğitim Semineri Akçakoca'da Yapıldı

Kadastro Teknik Eğitim Semineri Akçakoca\'da Yapıldı

Orman Genel Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Dairesi Başkanlığı Teknik Eğitim Semineri Akçakoca’da yapıldı.

21.05.2016 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Genel Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Dairesi Başkanlığı Teknik Eğitim Semineri Akçakoca'da yapıldı.

Seminere Bolu Orman Bölge Müdürü Rıfat Öztürk, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özacar, Kadastro Mülkiyet Dairesi Başkanlığı Planlama ve Teknik İşler Şube Müdürü Mehmet Polatlı, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü İlhan Keleş, Akçakoca Orman işletme Müdürü Zafer Ekici ile 28 Orman Bölge Müdürlüğünde görevli Harita Mühendisleri, Harita Teknikerleri, Harita Teknisyenleri ve teknik işlerde çalışan personel katıldı.

Seminerde konuşan Bölge Müdürü Rıfat Öztürk, Orman Kadastro çalışmalarında Harita Mühendisleri ve Harita Teknikerlerinin önemini ve Orman Kadastro çalışmalarının hızlı bir şekilde bitirilmesinin gerektiğini anlattı.

Kadastro Mülkiyet Dairesi Başkanlığı Planlama ve Teknik İşler Şube Müdürü Mehmet Polatlı, Orman Genel Müdürlüğünde çalışan tüm haritacı teknik personelin bilgi birikimleri ile tecrübelerinin diğer kamu kurumları ile özel sektör de çalışan personellerden daha iyi olduğunu ifade etti.

Orman Bölge Müdürlüğünde çalışan Harita Mühendisi, Harita Teknikeri ve Harita Teknisyenleri ile teknik işlerde çalışan personelinde katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinde, yeni GPS teknolojisi hakkında genel bilgi ve saha kullanım yazılımları hakkında genel eğitim verildi. Ayrıca NETCAD 7 programı kullanılarak KADBİS veri tabanına veri girişi firma yetkilileri tarafından anlatılarak soru cevap ile eğitim pekiştirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadastro Teknik Eğitim Semineri Akçakoca'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement