KADEM, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Masaya Yatırıyor - Son Dakika
Güncel

KADEM, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Masaya Yatırıyor

KADEM, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Masaya Yatırıyor

KADEM Elazığ Temsilciliği tarafından düzenlenecek 'Ulusal ve Uluslararası Boyutuyla 15 Temmuz Darbe Girişimi' konulu panelle, 15 Temmuz Darbe kalkışması masaya yatırılacak.

15.08.2016 09:30  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panelde, 15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ulusal ve uluslararası boyutlarıyla, Türkiye'ye ve bölgeye yansımaları ile Türk halkının bir bütün olarak gösterdiği direniş ele alınacak.

KADEM Elazığ Temsilciliği tarafından organize edilen 'Ulusal ve Uluslararası Boyutuyla 15 Temmuz Darbe Girişimi' konulu panel, 15 Ağustos Pazartesi günü, Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonu'nda, saat 18.00'da gerçekleştirilecek.
Moderatörlüğünü İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Tuncel'in yapacağı panele, konuşmacı olarak katılacak olan Sakarya Üniversitesi Felsefe Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş 'Darbe Girişiminin Toplumsal Sonuçları', Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 'Geçmişten Günümüze Türk Siyaseti ve Darbe Tarihi', İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Karadağ ise 'Darbe Girişiminin Uluslararası Etkileri' konularını ele alacaklar.

KADEM İL TEMSİLCİSİ SOYLU'DAN DAVET

KADEM Elazığ Temsilcisi Esra Soylu yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütünce gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe kalkışmasının ve milletin tüm dünyaya ders niteliğindeki duruşunun ülkenin demokratik yaşamında çok önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaparak, "15 Temmuz akşamı bu millet büyük bir ihanetle yüz yüze gelmiştir. Ancak kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına bu millet canıyla bu hainlerin önüne siper olarak, bu alçak girişimi geri püskürtmüştür. Bugünümüzü ve daha önemlisi geleceğimizi karartmaya yönelik gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz darbe kalkışmasını tüm boyutlarıyla ele alacağımız panele, tüm halkımız davetlimizdir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KADEM, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasını Masaya Yatırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement