Kader'de Küçükyılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Kader'de Küçükyılmaz Güven Tazeledi

Kader\'de Küçükyılmaz Güven Tazeledi

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

31.01.2016 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) Adana Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Hanife Küçükyılmaz, güven tazeledi.

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, ADSİAD Başkan Yardımcısı Türkan Cerrahoğlu ve KADER üyesi Dudu Yaşar'ın divana seçildiği genel kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren KADER Genel Başkanı Sunay Karamık, kadınların gerçek sorununun çözümü için uğraş verdiklerini söyledi. KADER'in ortak paydasının kadın olma bilincini yaymak olduğunu belirten Karamık, "KADER'in kurumsal gelişimini ve daha fazla platformda temsil edilmeyi, her kesimden kadının her platformda temsilini hedefliyoruz" dedi.

Adana Şube Başkanı Hanife Küçükyılmaz ise tüm kadınların daha güçlü olması için uğraş verdiklerini söyledi. Ziya Paşa'nın "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" sözünü hatırlatan Küçükyılmaz, "İki yıllık görev süremiz boyunca 4 seçim yaşadık. Elimizden geleni yaptık. Kadınlarımızın ön plana çıkması için büyük mücadele örneği sergiledik. Bugün burada belediye başkan yardımcımızdan milletvekiline, belediye meclis üyelerimizden muhtarlarımıza kadar birçok kadınımızla bir arada olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Türkan Eşli, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş, Adana Baro Başkan Adayı Av. Ülkü Tolunay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, milletvekili adayları ve partilerin yönetim kurulunda görev yapan kadınların yoğun ilgi gösterdiği genel kurul sonunda yapılan seçimlerde Hanife Küçükyılmaz ve ekibi yeniden göreve geldi.

Hanife Küçükyılmaz başkanlığında oluşan ve birçok siyasi partiye mensup kadınların yer aldığı yeni yönetim kurulunda Meral Çelik Tohumcuer, Fatma Ayfer Köni, Hatice Nazlı Yakıcı, Pervin Türkoğlu, Manzume Uğurluel, Esin Günışığı, Fatma Altınok, Birgül Gündoğdu, Berfu Salıcı Yakıt, Pelinsu Demirhan, Rabiye Okel, Gülsüm Haktan ve Gülşah Boybeyi yer aldı.

Denetim Kurulu ise, Elife Müftüoğlu, Aygül Seçginok, Nesrin Göçhan, Feray Özyazgan, Aliye Kurt ve Gülşah Tunç'tan oluştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kader'de Küçükyılmaz Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement