Kader'den 8 Mart Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Kader'den 8 Mart Sürprizi

Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ve İNDEX Derneği tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

08.03.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş- Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ve İNDEX Derneği tarafından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleşen etkinlikle konuşan Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zaur Guliyev, "Kadınlar bizlere Allah'ın emanetidir. Bugün bizler ülkemiz ve Azerbaycan'lı öğrencilerimiz adına Kahramanmaraş-Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ve İNDEX Derneği olarak düzenlediğimiz programla kadınlarımızı bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışdık. Bugün hocalarımız, üniversite personellerimiz ve bayan arkadaşlarımız dahil 450 bayanın yüzünde mutluluk çiçeğinin açmasına vesile olmanın gururunu yaşadık. Kadınlar birgün değil, her gün bizler için değerlidir. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kader'den 8 Mart Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement