Kaderine Terk Edilen Sağlık Ocağı Artık Sağlık Değil Rahatsızlık Veriyor - Son Dakika
Yerel

Kaderine Terk Edilen Sağlık Ocağı Artık Sağlık Değil Rahatsızlık Veriyor

Kaderine Terk Edilen Sağlık Ocağı Artık Sağlık Değil Rahatsızlık Veriyor

Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yıllarca vatandaşlara sağlık hizmeti veren ve bir süre önce kapatılan sağlık ocağı, çevre sakinlerini artık rahatsızlık vermeye başladı.

01.09.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi'nde yıllarca vatandaşlara sağlık hizmeti veren ve bir süre önce kapatılan sağlık ocağı, çevre sakinlerini artık rahatsızlık vermeye başladı. Sağlık ocağının yanı sıra lojmanların da bulunduğu apartmanın tamamen kapatılıp atıl duruma düşürülmesini eleştiren çevre sakinleri yetkililerin bu binayı değerlendirmesini istediler.

Aydın Umurlu Mahallesi'nde yaklaşık 15 yıl önce sağlık ocağı ve sağlık lojmanlarının yer aldığı kamu binası bir süre sonra kapatıldı. Yıllarca Umurlu'ya hizmet vermesi planlanarak yapılan Sağlık Ocağı başka bir yere taşınıp lojmanlar da boşaltılınca on binlerce liralık yatırım atıl duruma düştü. Kaderine terk edilen bina bir süre sonra bi mekan takımı kişilerin uğrak yeri haline gelince bina kısa sürede harabeye döndü.

Yıllarca sağlık hizmeti veren bir binanın şimdi kendilerine sağlık değil rahatsızlık verdiğini belirten mahalle sakinlerinden İsmail Coşkun, yetkililerden yardım isteyerek binanın bir an önce değerlendirilmesini istedi. Vatandaş olarak kamu binasının bu şekilde atıl bırakılmasına üzüldüğünü de kaydeden Coşkun, "Bir zamanlar bize güven verirdi. İnsanlarımız bu binadan sağlık hizmeti alırdı. Şimdi girip çıkan belli değil. Mahalle sakinleri olarak buranın hiç olmazsa lojman olarak değerlendirilmesini istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaderine Terk Edilen Sağlık Ocağı Artık Sağlık Değil Rahatsızlık Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement