Kadıköy Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne Hazır - Son Dakika
Güncel

Kadıköy Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne Hazır

Cumhuriyetimizin Kuruluş yıldönümlerini her yıl büyük bir coşkuyla ve farklı etkinliklerle kutlayan Kadıköy Belediyesi, bu yıl da zengin bir program hazırladı.

27.10.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Gülümse Cumhuriyet 91 yaşında" sloganıyla etkinliklerini planlayan Kadıköy Belediyesi hafta boyunca panelden, konferansa, sokak bandosundan, salon etkinliklerine Cumhuriyet coşkusunu tüm Kadıköy'e yaşattı. Bütün caddelerin bayrak ve Atatürk posterleriyle süslendiği ve 29 etkinliğin gerçekleştiği Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Haftası, 29 Ekim'de yapılacak Resmi geçit töreni, Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü ve Ferhat Göçer Konseri ile son bulacak.

29 Ekim günü ilk tören Bağdat Caddesi Feneryolu'nda yapılacak olan Resmi Geçit Töreni. Saat 10.30'da başlayacak törene kamu kurumları İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin 91 Klasik Otomobili katılacak.

Cumhuriyet Yürüyüşü Bağdat Caddesinde Saat: 19.00'da başlayacak

Kadıköylülerin ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği geleneksel Cumhuriyet yürüyüşü için ise bütün hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl yirmincisi yapılacak olan Büyük Cumhuriyet yürüyüşü yine Bağdat Caddesi Suadiye ışıklardan başlayacak. Kadıköy Belediyesi'nin Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dağıtımıyla renklenecek olan yürüyüş, canlı yayın araçları ile takip edilerek dünyanın her yerinden internet ve tv vasıtasıyla eş zamanlı olarak izlenebilecek.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun yapacağı konuşma ve Cumhuriyet'e bağlılık andının okunmasıyla Göztepe Işıklarda sona erecek yürüyüşe çok sayıda milletvekilinin katılması bekleniyor.

Canlı yayın araçları ile yürüyüşe katılamayanların da yürüyüşü internet ve dileyen tv kanallarından izleyebileceği kutlamaların son etkinliği ise Ferhat Göçer Konseri. 29 Ekim Salı günü saat 21.30'da Caddebostan sahilde yapılacak konser de Ferhat Göçer İstanbullulara Cumhuriyet Coşkusunu yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü'ne Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement